perimasali802_ abasiyanik niye ki canım eşin askermi bide bulunduğunuz yer güzel değilmi Ban niye aldınız ya
abasiyanik perimasali802_ Memur canım bursadayım güzel bir yer oturduğum yer ama malesef maddi durumlar orda ev var gitmek daha hayırlıdır diye düşündüm bi türlü nasip olmuyor
perimasali802_ sacmaliysenercan şükut et kurutman var 😂 Katlanma makinesine de Allah büyük Benim oda Yok 🤣
perimasali802_ abasiyanik vardır bir hayir canim benim Sıkma canini Allah büyük Bizdede durumlar vahim yani aslında Türkiye geneli ekonomi zorluklar çekiyor
HurremSultan perimasali802_ bizde öyle Allah yuzumuze baksın bize de nasip olsun inşallah. Çok zor kendi duzenin olsun istiyorsun ama kiracısın olmuyor😃
HurremSultan kaardelen Allah bütün derslerinin dermanını versin güzelim gecmez dediğimiz ne varsa geçiyor bir şekilde 🖤
kaardelen HurremSultan Gerçekten öyle. İçimiz mezar, dışımız bağ bahçe. Geceleri nefes alamam, gündüzleri ayakta durmaya çalışırım. Bu sıralar halim böyle. Allah’a çok güveniyorum. O yüzden elhamdulillah geçecektir 🙂
abasiyanik Zamansiz_ Zamansiz_ @enerciiiii en son askı almıştı tekrar katıldı aramıza sonrasında yine kayboldu