Kızlar bir şekilde konu açılmış bulundu eskilerden. Bu demez mi ben 1 kere yaşadım ama esk,ttdu ben sana evleneceğiniz zaman söyledim kabul ettin kafayı yicem öyle birey demedin dedim.deseydin niye kabul edeyim seni
E,kor,a gitmiş.
Ya bunu 3 senelik.evliligimde iğrendim ne yapılamaz şimdi unutamıyorum. Sormamak gerekti eskisi eskide kaldı ama asla affedemiyorum.kendimi
yarentoo eskide kalmis bi sekilde yolunuza bakmaniz lazım
Ne yapıma ben şimdi sinirimden. Öfkeden dilimi isirdim
Sutlucikolati eskide kalmış evet ama bunu nasıl atlatıp unutacağım. Zaten ona değil kendime kızıyorum
yarentoo haberin yokmus zaten yanlış mı anladim ? Yeni ogrendigin bisey eger basta bilseydin evlenmezdin o yuzden kendini suclama
yarentoo keşke hiç bu konulara girilmese ama oluyor malesef bu tür konuşmalar eskidenmis sonuçta HIV testi verin öncelikle sonrada bu konuyu unutmaya çalışın sizden öncesi onu alakadar eder sonuçta uzulmeyin
Sutlucikolati başla bilseydim.evlenmezdim bana niye söylemedin diyorum.soyledim.sende eski eskide kaldı dedin diyor asla öyle bisey hatırlamıyorum.kesinlikle kBul etmezdim. Şimdi öğrendim nasıl unutup yoluma devam edeceğim midem bulaniyor
2minnosannesi test ne için acaba
2minnosannesi normalde sormam 3 sene olmuş şimdi sorasım tuttu dilimden geliyor başıma hersek of nasıl unutacağım
😞😞
yarentoo bnce bu kadar takmayın herkesin bı geçmişi var herşey yaşanıyor unutuluyor buda unutulur emin olun
yarentoo eş*ort demişsiniz ya hani onlarda her türlü hastalık oluyor ve bu hastalıklar taşıyıcı olabilir size bulaşmış olabilir yani tedbir almak lazim
yarentoo geçmişi bu kadar sorun edceksen keşke sormasaydin. Yani senden önce sen yokken olmuş neden üzülüyorsun ki
Geçmiş olan birşey için trip atmıyorsun umarım yada küs değilsindir geçmiş ya sonuçta senden önce olan bişey bu sadece aile huzurunuzu bozar keşke sormasaydınız
yarentoo Açıkcası midenizin bulunacağı yada işte bu kadar ters tepki vereceğiniz bir durum değil. Sizle sevgiliyken, konuşurken olan bir şey olsaydı evet sonuna kadar haklıydınız ama sizden önce olan bir şey netice de. Sizin de geçmişiniz de böyle olmasa da illaki bazı durumlarınız olmuştur eşiniz sadece ileri gitmiş ama adı üstünde ( siz yokken ). Bunu göz önünde bulundurun ve evliliğinizi zedelemeyin.🌸
yarentoo eskort mu? Ee tamam evlenmeden önce gitmiş. Uzatma bence
yarentoo eskiye bakip huzurunu bozma şimdikine bak canım
yarentoo Anlamadım yani bekarken eskorta gitmiş bunun nesi sorun?Zaten erkeklerin çoğu bekarken trilyon tane kadınla yatıyorlar ha eskort ha sıradan kadın. İlla eckort olması mı sorun yaratıyor? Gecmişi kurcalamayın hiç sormayın da