Oluyorumanlasana kendinegeladnan ovulasyon testi alıp ordan takibini yapabilirsiniz çok tanıdığım bu şekilde hamile kaldı hakkında hayırlısı olsun
kendinegeladnan Oluyorumanlasana kullanmayı düşündüm arastırdım da ama nasıl kullanıldığını anlayamadım bir türlü
tazeann kendinegeladnan Altında bi sebep var ama anlayamadım neden konuşuyor konuşuyor da cinselliğe gelince kaçıyor bi erkek cinselliğe gelince neden kaçar ki kaç zamandır böyle canım eşin
kendinegeladnan tazeann bende bunu merak ediyorum yemin ederim ilgisiz bakımsız biri asla degilim genel olarak begenilen biriyim de anlam veremiyorum dusukten sonra basladı eskiden cok istekliydi
tazeann kendinegeladnan her erkeğn saçma sapan tavrı işte hep biz kadınlar suçlu oluyoruz birşeylerin altında bişey arıyoruz kendileri 4 4 lük sanki
tazeann kendinegeladnan Bence o ona travma olmuş bi terapiye falan gitseniz ki anladığım kadarıyla eşin gidecek bi insan gibi me gelmiyor
Oluyorumanlasana kendinegeladnan 30 tane test çubuğu var sanırım hergun idrar testi yapıyorsun çift çizgi çıktığı gün senin yumurtlama günün oluyormuş o gün ilişki yaşıyorsn ve tutma ihtimali çok yüksek olduğu için şansına tutabiliyo dene bence tutar inşallah