piyangobileti Yaşadığın süreçlerde seni hep anlayıp destek olmaya çalıştım. Ama çocuğunla alakalı”hep tepemde” tabirin ve hırpalaman, ve çocuğun sana ağlayarak yapma anne demişti diye hatırlıyorum daha önce 1 kez, içime oturmuştu. Hala o koca tabir edilen adam yüzünden o yavruya tavırların. Gerçekten çok üzgünüm. O adamla birlikte olabiliyorsan gönlünü hoş edebiliyorsan hala demek ki seviyorsun onu ve halinden memnunsun.
Yani bu durumda onu bahane etme hakkın yok. Çocuğun için psikolojik destek alıp, nasıl o yavruya daha sakin olabilirim in çaresini araman lazım. Böyle içim aktı gitti, bir de seninle sohbet ediyormuş kıyamam. O Allah tarafından sana o adamdan kurtulman için gönderilmiş bir nimet,lütuf. Büyüyünce seni her türlü koruyup kollayacak, ama sen o adama saydırıp ardından aynı yatağa girip gönlünü hoş ediyorsan, çocuğuna da kötü davranmayacaksın.
Bana kızabilirsin veya ters tepebilir söylediklerim ama söz konusu çocuklar olunca karşımda kim olursa görmem, çocuğun yararını gözetirim.