aredhel Akrepkadini keşke benimki de sussa 😂 derin_ ya evet işte dikkatimiz dağılıyor anlamıyorlarrr Medusa benimki becceremiyor olabilir bazen saçma sapan konuşup kurutuyor beni 😂
derin_ Hayır konuşmayız 😅Bi ara konuşmayı denedim bişeyler söyledim baktım dikkatim dağılıyor sustum hemen 🙂↔️
Medusa aredhel Sohbet havasında olmuyor konuşmalar😂 Dirty talk eskiden yapmazdım da eşimden dolayı alıştım, insanı gaza getiriyor böyle şeyler
perimasali802_ aredhel konuşuruz ama çoğunluk inleme oluyor ve o an konuşmayı degilde işleve bakıyorum 😂🔥
piremsees aredhel ay bizde konuşuyoruz hoşumuza gidiyor ama bazen konuşmadığımız da oluyor her zaman bir olmuyor ilk zaman bende utancıma konuşamazdım alıştım😂
lgrth aredhel yaa aynı çıkmazdayım bende bazen sıkıldığım an iyi geliyor bazen de dikkatimi dağıtıyor modumu kaçırıyor 😂
kendinegeladnan aredhel ablam bee seks yaptıgımız mı varda konusalım bi elime gecse konusmasam da olur hshdlajdösjfelkd Brn konusmayı severim ama kocam asla konusmaz bazen bisey soylerim bön bön bakar suratıma içimdeki hevesi de sömürür 😂😂
lgrth aredhel aynen hatta tam sıkıldığım an bazen gaza geliyorum orgazma ulaşıyorum muhabbetle bazen de tam tersi olan gidiyor 😂 nasıl yapıcaz bilmiyorum 😂