Goncagul Arkadaşlar utanarak yazıyorum ama özel bölgem çok fena tahriş gibi olmuş çocuklar pişik oluyor ya öyle ileri derecede aşırı derecede kaşınıyor kaşınan yerlerde su gıbı çıkıyor ve özel bölgem sulanıyor ne yapabilirim en kolay nasıl geçer bu
Sutlucikolati Goncagul ilk defa duydum su gibi bisey cikmasini bi muayene ol canım bence gecmis olsun
perimasali802_ Goncagul en kısa zamanda hastaneye gitmen daha iyi olur enfeksiyon durumu da olabilir bnce ihmal etme kendini
Goncagul Sutlucikolati tahriş yaptığım yerler varya kaşımaktan sankı su gibi az ama ıslaklık oluyor orası bide idrar falan yaparken aşırı derecede yanma hissi var
Goncagul Haftasonu ya o yüzden gidemedim ama pazartesi kadar beni biraz iyi edecek evde yapabileceğim bir yöntem var mı
Goncagul alinasira sanki var gibi afedersiniz idrar yaparken aşırı derecede yanma batma hissi var sanki oram alev almış gibi kenarları hep tahriş olmuş kaşımaktan yara yapmışım hep
Goncagul Lazere gidiyorum tıraş başlığa varya epilatörun onunla almıştım ama bayadır alıyodum ilk defa böyle oldu
perimasali802_ Goncagul lazer e gittiniz yer temiz degilse enfeksiyon kapmış olabilirsin Kaşıntı,yanma,batma bunlar enfeksiyon belirtileri
alinasira Goncagul Hindistan cevizi yağı veya sarı kantaron yağı çok iyi geliyor benim öyle mantara bağlı tahriş ediyorum çok kaşımaktan iyi geliyor