belladonna perimasali802_ Benimde bir ön yargım yok ama yiyemiyorum. Farklı şekillerde denememe rağmen olmadı. Ben rokayı değil, roka beni sevmedi 😛
perimasali802_ belladonna seni sevmeyen solsun ah roka böyle bir güzelin elinden yenilmiyorsun ya yaziklar olsun 😅
TombulHatun perimasali802_ hiç birşeyi sonsuza kadar yiyemem sanırım ama seçecek olsam salatayı seçerim tonbalıklı, tavuklu, köfteli, peynirli, envai çeşit yeşillik var 😂
Medusa perimasali802_ Çok zor soru, çok var. Bi kere tatlıdan vazgeçmek zor😂 Ama tek yemek dediğin için, iskender diyorum🤤
TombulHatun Medusa sonsuza kadar tek çeşit yiyemem ya salata çeşitlendirilebilir envai çeşit sebze, köfte tavuk et balık herşey var 😂😂
TombulHatun Medusa banane tek yemek dedi sonuçta bende salata seçtim neli salata olduğunu söylemedim salatanın içine istediğim malzemeyi koyabilirim sonuçta 😂😂😂😂
perimasali802_ Medusa kadin akıllı baksana cevabina 😂 TombulHatun Tombulum da tombulum öyle bir dünya Yok bir çeşit bir yemek olacak 🤣
Medusa TombulHatun @perimasali802_ Ulan ben de keşke kebap deseydim her gün birini yerdim, sonsuz kebap var😂😂
sacmaliysenercan perimasali802_ tamam işte kışın yok diye sırf yiyebilmek için ne yapıyorum ben sonsuza dek yerim🤣