TombulHatun Medusa banane tek yemek dedi sonuçta bende salata seçtim neli salata olduğunu söylemedim salatanın içine istediğim malzemeyi koyabilirim sonuçta 😂😂😂😂
perimasali802_ Medusa kadin akıllı baksana cevabina 😂 TombulHatun Tombulum da tombulum öyle bir dünya Yok bir çeşit bir yemek olacak 🤣
Medusa TombulHatun @perimasali802_ Ulan ben de keşke kebap deseydim her gün birini yerdim, sonsuz kebap var😂😂
sacmaliysenercan perimasali802_ tamam işte kışın yok diye sırf yiyebilmek için ne yapıyorum ben sonsuza dek yerim🤣
zuku perimasali802_ hamur işerini çok seviyorum. Eti çok severdim hata babamlar etli restorant işletiyor hamilelikten sonra olmasa da olur oldum
perimasali802_ belladonna seni sevmeyen solsun ah roka böyle bir güzelin elinden yenilmiyorsun ya yaziklar olsun 😅
Mommy12 perimasali802_ herşeyden sıkılan bir yapım var. O yüzden bir yemeği bi kez yersem en az 1 hafta canım istemez nefsim hemen doyar. İskender diye ölürüm mesela gider yerim tamam bitti, belki 1 ay canım istemez😅 Ama evde en çok tavuklu yemekler pişer
perimasali802_ Mommy12 benim evimde öyle etsiz bir yemek yok yaparsam bile eşim asla yemez mejbur durumlar hariç gidip alip getirir yapar yer işte yemek bu der 😂