Mrb aranızda yeniyim daha doğrusu burayı okurdum ama giriş yapmiodum. Bı buçuk yıllık evliyim burası bira daha rahat eleştirmeyen bir ortam oldu için burda konuşmak istedim. Ben libidosi yüksek biriyim ilkim her zaman eşim oldu omun öncesi sevgili yapmayan insandım çok çekingen utangaç biriyim o yüzden icimdekini dışa eşime yansitmam zaman aldı ilk evlendim zamanlar eşimin cinsel bölgesinden tiksinirdim ama isteğim de vardı yavaş yavaş duzeldim erken hamile kaldim için cinsellik ne kadr olsada sık sık olsada klasik normal bir ilişki tarzımız vardı ama ben bunun değişmesini istedim daha önce eşim manalo oral istedini şaka karışık demişti çok oralı olmadım o yapar ama nadiren çünkü ben yapmiom..neyse konuya geleyim eşimle şöyle güzel bir gece geçireyim dedim ama bebeğim huysuzlandi uzun süredir eşime göğsünu twrtemiz edermisin benim için demistim neden istedimi bilio dün yapmıştı bende duş alip gecelik giyip yanına gidecekrim ama.bebegim geç uyudu bende direk girdim yatağa uyucaktim saat geçti eşimde uyucakti ama sevisme vs derken konu cinsellik oldu ve ilk kez bende ona oral yaptım o an istedi göğsünü iperkem aşağı in in derken oraya gitti yapmami istedi yaptım zorlanmadimda igrenmedim uzun süredir böyle bişey yaşamamıştık yani baya farklı geceydi her konuda bir buçuk saat yani şuan eşimin yüzüne bakamiom sabah oldu bende bı utanma garip bir bulanti aklıma gelince kötü oluyorum orasindan tiksinmiom temizdi duş almıştı bakimlanmisti ama ben duş almadım oda yaptı ondan da utandim ve gerçekten istek bişey kalmadı bende bı soğuma geldi cinselliğe karşı bu normal mi ? Uzun yazdım kusura bakmayın