sacmaliysenercan Şimdi ben doğum kontrol hapı kullanıyorum daha yeni iki ay oldu normalde düzenli regl olurum ilaçtan düzensiz oldu ve on günü geçti ama pedlik değil sadece sildikce geliyor sizce bu durumda ilişki yaşanır mı,😶
Avakadobuu sacmaliysenercan bnde adet olmadan önce öyle oluyorda ama 10 gün geçikmesi normal deil hamilelik testi yaptın mı
tazeann sacmaliysenercan Hanefî mezhebine göre 10 günü geçtiği için özür oluyor yani girebilirsiniz ve ibadetlerimizi yapabilirsiniz diye biliyorum ben canım
odabenimsekerim sacmaliysenercan 10 günü geçtiği için özür sayılır. Namaz kılarken her vakitte abdest alıyorsunuz özür sayıldığı için de ilişki de olur .
Sutlucikolati sacmaliysenercan enfeksiyona karşı daha korunmasız oluyor diye biliyorum ama az geliyor demissin yine de risk var gibi 🤣 ama ben olsam iliskiye girebilirim 🤣🤣🤣🤣 dedigimi yap yaptığımı yapma hahahahah🤣
sacmaliysenercan Avakadobuu ben de test yapıyorum gecikince korkudan bakamıyorum direkt atıyorum sonra bakıyorum 😂😂
Avakadobuu sacmaliysenercan ayyy hiç sorma o korku ömürden ömür alıyor adetimin bittiği gün serbest oldu hap aldım iki gün sonra yine oldu beyefendinin umrunda değil