Kızlar teyzemler gelecekler evime ilk defa geliyorlar şehir dışında oldukları için daha önce gelmediler akşam yemeğine gelecekler ne yapacağımı bilmiyorum bir kızım var küçük hemde hamileyim beni çok yoracak bir menü istemiyorum fikir verir misiniz
Lahmacun düşündüm ama daha önce yaptığım iç harcı güzel olmadı bir daha da yapmamıştım fikirlerinizi bekliyorum
Misafir menüsü
biricik46 iç harcı yapıp fırına ver lahmacun yaptır, yanına sogan mezesi kırmızı lahana mezesi ve beyaz lahana mezesi ve salatanı yap, ayran al birde çorbanı karıştır al sana miss gibi menu, aynısını pazar günü yaptım oğlumun doğum günüydü, 15 kişiydik 30 gane lahmacun yaptırdım herşeyde çok tadında yendi telef olmadı hiçbirşey mezeleri yarım saatte hazırladım, sonra tatlı olarak dışardan bir baklava tarzı birşey al, ama bir gece öncesindende yapabilirsin mesela tiramusu aglayan kek yada haşhaşlı revani☺️
karamelek21 iç harç daha önce güzel olmadı siz nasıl yaptınız internetten Bakarak yapmıştım
biricik46 fırında köfte yada tavuk yapabilirsin, patatesleri elma dilim gibi dilimle baharatla tepsiye diz üzerine köfte yada tavuklarını ekle ben köfte yapacaksam önden hafif kızartırım daha lezzetli oluyor, çorba , pilav , salata, havuç tarator, köz patlıcan ve biber mezezi, barbunya pilaki, tatlıyı da hazır alırsın kolay ama doyurucu bir menü olur çok yormaz seni
TombulHatun teşekkür ederim
lgrth teşekkür ederim ilk defa duydum patates konulduğunu
biricik46 Ben Urfa usulü bi iç harç var onu yapıyorum çok güzel oluyor istersen link atarım
azze Makbule hiç duymadım ama araştırayım bir neymiş
Biyiklim eline sağlık
Neselibiri olur
lgrth teşekkür ederim
biricik46
Çok güzel oluyor kesin dene
Neselibiri teşekkür ederim
biricik46 bnde bu hafta cagiricam
Mercimek çorbası
Karnı yarık
Kuru dolma
Havuç tarator