Kızlar ailemden uzakta yaşıyorum yıllardır çalıştığım için. Bulunduğum şehirde fazla arkadaşım yok ve bir ilişkim vardı bana çok yalnız hissettirdiği için ondan ayrıldım yani böyle yalnızlıktan artık bunalmış durumdayım galiba bu duruma da alıştım hayatıma da kimseye alamıyorum ne arkadaş olarak ne sevgili olarak bu psikolojiden nasıl kurtulacağım bilmiyorum bunalima girdim galiba çıkamıyorum yardım edin.

artemissss arkadaslarinla sosyallesebolirsin ne yapmaktan mutlu oluyorsan onu yap yan yalnizim diye dusunme tadin cikar

Sutlucikolati İşte içimden gelmiyor hiçbir şey yapmak herkese ekiyorum fazla arkadaşım da yok kazık yiye yiye insanlardan korkar oldum

Yalnızlıktan zevk almayı herkes beceremiyor sanırım bende böyleyim..

artemissss ben de kimseye güvenemiyorum herkesi hayatıma alamıyorum ama hayat kısa dışarı çık , kitap oku , kendine zaman ayır hiç kimse içinde moralini bozma kimse senden kıymetli değil

artemissss Yani arkadaş edinmek zor değil biraz sosyalleşerek düzelebilirsin. Farklı ortamlar her zaman bana çok iyi gelmiştir. Aynı şekil de farklı insanlar da. Biraz uğraş çaba gerekiyor mutlu olmak için.