Erken gelen erkeğin çözümü nedir????
Sevgilim beni hiç tatmin etmiyor
Erken Boşalma Sorunu!
artemissss değiştirin sevgilinizse nasıl olsa kolay değişir
Tugceeeak ne hahahahahaha 🤣🤣🤣
- Düzenlendi
artemissss kız diğer postunda ayrıldım demiştin ya
Sutlucikolati partneri olabilir 🤭
Sutlucikolati aşko bi kız arkadaşım adına yazdım ben hala ayrılık aşamasındayım o bi sor napayım kızlar tavsiye versin dedi bende uzatmadım direk onun dediklerini yazdım djdjdjdndn
azze partnerle manita ayni sey değil mi 🤣
artemissss doktora gitmeye ikna edemiyorsa ayrılsın o ne ya zevk almadan ilişki mi olurrrr koca olsa boşarsın sevgili daha kolay değiştir geç
ladyax ne kadar kolay demesi 🤣🤣 sen elendin sıradaki gelsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati evet kolay olmalı aslında böyle bir problem varsa erkeğin kendisinin doktora gidip tedavi olması bunun için bir şeyler yapması gerekiyor bu soruyu kadın sormamalı, kadın bunu yaşamaya mecbur kalmamalı buradan da boş özgüvenli ve karşısındakini umursamayan bir insan profili canlanıyor insanın gözünde sonuçta ortada tatmin olmayan sevgili var ya 🙄
Sutlucikolati değil 😅
artemissss alıştırmak istiyorsan,
Ereksiyon halinde tutamaya çalışacaksın ,tam boşalmaya yakın çekecek boşalmayacak ucunda kalacak belki biraz küçülebilir ama sorun değil sonra tekrar büyüyecek ama boşalma olmayacak.
Tutturmakta zorlanırsan elle yada ağızla denemen daha kolay olabilir,yavaş yavaş tutmayı öğrenecek süre uzayacak max 1 ay.
(Kontrol et yumurta çevresi çok damarlıysa varisel olabilir adam ne yapsın ürolojiye görünsün )
artemissss sevgiliyken böyle şeyler yaşayanlar başkasıyoa evlenince ne yapıyor mesela nasıl kabul ediyorlar bu durumu merak?