Bildirim
Bahtsizbedevi_ benim şuan daha iyi o uyarı çıkmıyor yorum yazarken de çok kasmıyor düzeliyor gibi
TombulHatun donma sorunu baya azaldı da uyarı hâlâ çıkıyo
Sutlucikolati bende çıkmıyo şuan oda düzelir sanırım en kısa zamanda
Bahtsizbedevi_ Ben de iki gündür bu bildirim çıkıyor. İptal ediyorum, kaldır seçeneğini işaretliyorum, durduruyorum düzelme olmadı. Tekrar giriş istiyor bu seçenkleri istediğimde de. Bugün bir defa giriş yaptım. Umarım bir daha gelmez
TombulHatun bende hala devam ediyo maalesef uygulamaya giriş yapıp foruma girer girmez uyarı geliyo
zarifhanim bendede veriyo aynı uyarıyı iptal ediyorum hala gelmeye devam ediyo
perimasali802_ evet benimde öyle ya uygulamaya girmek bile istemiyorum şuan zorla yazıyorum yazabilmek için kaç kere giriş yaptım çıktım telefon donuyo resmen Bi posta girecem uygulamayı kapat diyip atıyo Bayadır böyle yani benimki
perimasali802_ birkaç gündür bnde de var bu durum
- Düzenlendi
Ne yorum yazabiliyorum nede postalara cevap veremiyorum klavye sorunu bile oluyor saun zor yaziyorum @NaimeYilmaz hanim
perimasali802_ aynı sorun bende de var şuan durduk yere klavye gidiyor yazamıyorum genel sorun var sanırım
- Düzenlendi
perimasali802_ Aynı sorun bende de var. Sürekli giriş yapıp çıkmak durumunda kalıyorum klavye açılmadığı için. Klavye açılında da tutukluk yapıyor sanki bazı harfleri yazmıyor. Şuan başka yerden yazıp kopyalayıp buraya yapıştırıyorum.
Devamlı da uygulama durdu bildirimi geliyor. Ya çok sinir bozucu, neden bu kadar zor şartlar altında giriyoruz. Yorum yapmak bu kadar zor olmamalı 🥲😅
ikiprensesannes evt ya hepimizde var
zarifhanim girip çıkıyordum yazamıyorum kasıyor telefon bnde anlamış değilim ya inşallah bir an önce sorun giderilir ya
perimasali802_ düzeldi benimki
ikiprensesannes bnde bildirim devam ediyor
Şuan bile klavye açılmadı sürekli hata bildirimi geliyor
Meraktan peride de genel sorun var maalesef @TombulHatun görünce yardımcı olur
Meraktan genel bir sorun var canım