Uzun zamandır forumu sessiz sessiz okuyan biri olarak derdimi yazmak istiyorum kızlar bana bi çare bulun ben eşimi seviyorum ama konu yatak olunca srtık hislerim değişiyor gibi bunaldım.
İlişkimiz maksimum 3 dk sürüyor sonrası büyük bir sesssizlik ve ben giyinip uyuyorum anlıyorsunuz beni eşimin erken boşalma sorunu var ve kendine bunu yedirip doktora da gitmiyor hiç bi çaba yok
Uzun zaman sonra belki bugun bi farklılık olur diye bir heyecanla duşumu aldım güzel kokular sıktım e haliyle karşı koyamadan dibimde bitti.
Herşey o kadar güzeldi ki uzun zaman sonra evliliğimizin ilk günlerinde ki gibi sevişmeye başladık onun daha cok zevk alması için skso bile yaptım yani yalan yok linçleyebilirsiniz bunları seviyoruz ikimizde.
İlerledikçe sert hareketlerle daha da çıldırdı çok sıcaksın dedi ve gitti ben öyle kaldım
bütün heyecanım hevesim yine içimde kaldı o sinirle kalkıp giyindim ve hiç konuşmadık çıt ses çıkmadı ikimizden de.
6 yıllık evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ben 28 yaşındayım o 30 yaşında ve yatak konusunda artık hiç umudum kalmadı bugünde tamamen kör oldu herşeyim dokunmak bile gelmiyor içimden sessizliğimi görünce alıp yastığını diğer odaya gitti gönlümü almasını beklerdim belki bi çift güzel söz bile geçiştirirdi sinirimi ama daha da harlandı ona olan sinirim
Burda okuyorum 2.3. Kaç kere yapanlar var biraz sonra bi daha deneyelim demesini isterdim ama biliyorum ki yine ben suçlu olurum
cok hassas benim elimde değil diyerek sıyrılıyor bıktım yatakta görmek bile istemiyorum onu.