Hoyrat peynirlimakarnaa çocuklardan sonra bizde böyleyiz ve ben hiç hoşnut değilim bu durumdan çocuklar dan vakit olmuyor diyor konunacılınca da ayda iki kez olsa şükrediyorum ben istekliyim ama bilemedim yaaaaa😞konusu açılınca ilerleyince kavga çıkıyor
peynirlimakarnaa Hoyrat ay aynı biz işte konu açılıyor ben söyleniyorum o susuyor sonra devril yat uyu
peynirlimakarnaa Sutlucikolati yok ben denemedim ama biraz önce o denedi şimdi duşta bende duş sıramı bekliyorum 😅
Hoyrat Sutlucikolati Dorsay bulursam evet 😅😅😅 genelde çocuklar uyuyana kadar peri olmuş oluyoruz bana kalsa yine tamam ama işte ah
peynirlimakarnaa Sutlucikolati yok anam tripliyim performans bile sergilemedim anlasın diye bakalım bu sefer ne yapacak en son böyle mal gibi sadece önünde yattığımda ertesi akşam yine gelmişti bu sefer napacak bakalım 😅
Sutlucikolati Hoyrat çocukları erken uyut bi gun o zaman dene ya da eşinin izinli gününde çocuklar ögle uykusundayken atla üstüne 🤣
Sutlucikolati peynirlimakarnaa en son böyle mal gibi sadece önünde yattığımda Mal gibi demeseydin iyiydi ben de bazen öyle yapıyorum ahahhahhaahha🤣🤣
peynirlimakarnaa Sutlucikolati bacım sen niye yapıyosun kurban olayım 😅 ya ağlanacak halime gülüyorum o kadar alıştım ki bu duruma artık yaşım 22 ama cinsellikte performansımız artık 50-55 yaş arasındakiler gibi
peynirlimakarnaa Sutlucikolati ürolojiye gitti kendi teklif etti hatta acaba bir problem mi var diye hiçbir şey çıkmadı en son doktor kilo ver sigarayı bırak falan dedi tabii kilo aldı ve sigaraya devam etti ettik 😅
peynirlimakarnaa Sutlucikolati ee tabi onu bırakmasını beklemiyorum zaten ama böyle de ne bileyim nereye kadar