Doğru kişiyi ve doğru zaman oluştuysa ama aynı zamanda ikileme düşüp bekleyip evlendikten sonra mi sevişmek mi ? Acilll cevap verin kizlarrrr
Hiç sevişmedim
vahsikelebek evlenmeyi düşünüyosanız ve eminseeeenn olabilir sanki ama tabi sana ters düşüyosa aklına düşürmeyim bende 😊 ama tabiki kendini evliliğe saklasan daha iyi edersin 🌸
vahsikelebek tabii ki evlendikten sonra daha güzel en azından eminsin
vahsikelebek Evlendikten sonra olması en güzeli ve en doğrusu inan bana. En azından heyecanı kalıyor evliliğe.
asy456 şuan zaten evlenebilecegim biri yok hali hazırda ama yine de insan sormak istiyor
kaardelen ama sye mesela evlenince çok bekliyoruz ya gereğini karşılayacak ve elimize yüzümüze bulaştırırsak
Kbranur65 diyelim birine çok güveniyoruz iş o noktadayken tedirgin oluyorsak
vahsikelebek neden bedenini bir başkası görsün neden ilkini yasamiyorsun en güzel ve en hayırlı olan doğru kişi ile evlenip Birliktelik olmak
perimasali802_ haklısın evet çok teşekkür ederim insan herkesle konuşamıyor bu konuları
vahsikelebek Rica ederim 🌸
Konuşmak değilde şöyle düşün hadi biri ile birlikte oldun hadi güveniyorsun , seviyorsun peki bu zamanla soğuma olursa ufacık bir tartışma da bile ayrılık derecesine gelirsin ki bilemezsin karşıdaki insan o güveni veriyor sonrası pis bir insan olma ihtimali bile var
bu heleki kendi bedenin üzerine sakın bacım
Seven insan bekler zamanini
Pişman olursun sonra
Bu zamanin insanoğluna guvenilmez.
perimasali802_ cok teşekkür ederim çok haklısın bu devirde herkes kendi çıkarı peşinde çok saol yazdığın için
vahsikelebek rica ederim 🌸
vahsikelebek heeeeaa ben var sandımmm ama yine de evlendikten sonrası daha iyi diye düşünüyorum bide şu zaman da yani😕
vahsikelebek
Evlendikten sonra…
İlerisi için, keşke dememek için, pişman olmamak için en güzeli evlendikten sonra olması.
vahsikelebek evlenmeden önce kesinlikle yapmanı öneririm yoksa fos da çıkabilir benden söylemesi 😂😂 evlendikten sonra yapıp bir de beğenmezsen aldatmalar gerçekleşiyor
vahsikelebek yinede vermemek bekaretimi o geceye saklarım sakın olur kendimi kasmam
aredhel yazmak isteyip de linç yerim diye yazamadığım şeyi yazmışsın 🤣🤣🤣
vahsikelebek Mümkünse evlendikten sonra daha iyi ama öncesinde de bir çekim olduysa seviş.Dünyanin en zevkli aktivitesi sonuçta:))
mavikelebekk Bekaretini kaybetmek istemiyorsan önden yapma.Anal,oral,sürtünme vs başka şekillerde seviş.
Sutlucikolati zaten şu Peride’de linç kültürünü anlam veremiyorum burada zaten özgürce düşüncelerimizi paylaşıyoruz aradan biri hemen zıplıyo o günah bu zina vs diye 😂😂 herkesin kendi fikri anacım