aydaksiyahkedi Ay benim bebem 14 aylık ama tam yürüme üstü aşırı hareketli maşallahı var pertim çıkıyo haftada 1 olursa oluyor🥲
tazeann aydaksiyahkedi 5 aylık oğluşum 4 5 kere oluyordur gün içinde oluyor ama gece yaptığımız çok nadirdir gün içinde yoruluyorum zaten gecede başımı yastığa koyduğum gibi yatıyorum
sacmaliysenercan aydaksiyahkedi üç aylık şuan reglim hâlâ düzene girmedi zırt pırt ben burdayım ne yapıyorsunuz diyor 🤣 onun olmadığı bebeğimin de uyuduğu geceleri değerlendiriyorum hatta gündüzleri de 🥳 doğumdan sonra bana bir şey oldu 🤣🤣
mavikelebekk aydaksiyahkedi zaman kalmıyor ki 3 günde 4 günde bir oluyor bazen.Şanslıysak 2 günde bir oluyor.
ikiprensesannes aydaksiyahkedi kızım 11 aylık istesem hergun oluyor 😅bazen de çocukları da ona bırakıp uyuya kalıyorum plan bozuluyor değişiyor yani
mahidevran aydaksiyahkedi 14 aylık bebeğim var 1 aydır geceleri sık sık uyanıyor sürekli mememde durmak ıstıyor o yüzden haftada 1 anca oluyor
kukuliiiii aydaksiyahkedi aynıısıı 14 aylık şuan gece düzgün uyumuyo gündüz 1 sn durmuyo sürekli ağlıyor akşam olsada yatsam diye bakıyorum haftada 2 oluyor ama ondada şipşak gibi bu yapanların çocukları uslu galiba