anonim9 Kızlar temizleme jeli olarak sarı renkli yağ bazlı olanı mi almalıyım yoksa pembe renkli olan köpük olanı mi? Yağli olanı alsam yüzümde yağ yağ olur mu? Eğer oyleyse sadece pembe köpük olanı alacağım indirim bitmeden lutfeeen cevap yazar mısınızzz
etoile anonim9 ikisi ayrı ayrı kullanılır yalnız. Yağ bazlı temizleme akşamları güneş kremini kalıntıları temizlemek için su bazlı olan köpük ise ondan sonra kullanılır. 5 dk ıslak yüze masaj yapılarak kullanılır. Dün skin sensual da 3 al bir öde kampanyası vardi. Eğer almadıysanız biraz bekleyin Trendyol kampanya ya sokar skin sensual i ayın 21 den sonra
anonim9 etoile şuan kampanya devam ediyor 3 ürün hakkım var. Üzerine çıkamam bu ay 😂😂 o yüzden bı tane temizleme Jeli bı tane tonik bide Vita c almak istiyordum. Yanlış mı yapıyorum sizce? Yani köpükle normal temizlik yapsam sonra toniklesem yeterli gelmez mi
anonim9 etoile güneş kremi kullanmıyorum 🙈😂 makyajım için köpük olmaz mi ki yaa ben olur diye düşünmüştüm 😂 Yağ bazli- köpük- tonik o zaman bunları mi alayim ilk aşamada
etoile anonim9 makyaj için köpük yetmez. Yağ bazlı şart. Ayrıca skin sensual i arastirdiniz mi ben dün indirimde diye araştırdım almaktan vezgectim siz daha önce kullandınız mı?
anonim9 etoile hayır araştırmadım içeriğini falan neden vazgectiniz? Hiç cilt bakımına vakit ve bütçe ayiramiyordum kampanyada olduğunu duydum birkaç kişiden de öneri aldım. Vazgeçme nedeniniz nedir
etoile anonim9 yorumları yapan kişilerin esinlendiği fenomenlere baktım sonra gelen yorumların çoğu kargo hızlı geldi daha denemedim deneyeceğim kokusu güzel cart curt yani almak için yeterli gelmedi. Sonra kalitenin tesadüf olmadığını düşünüp kullandığım memnun kaldığım ürünlerde karar kıldım.
etoile anonim9 ben böyle indirimde ya da uygun diye ürünler deneyip hiç memnun kalmamistim çünkü gerçekten iyi ürünler denemiştim ama maliyeti yüksek geliyor çoğu zaman bütçe ayiramiyirum. Arada simartiyorum🤗
anonim9 etoile anladım canımm fenomenin önerdikleri ürünleri bende almak istemem ama birkaç takip ettiğim sayfaya güveniyorum diyelim. Bı denemek istiyorum açıkçası. Sen hangi marka kullaniysun rutinin nedir sanırım cilt bakimj hakkında bilgin var ☺️
anonim9 etoile aslında hiç böyle kampanyada gormemistimnm ve bu aralar gerçekten bütçe ayiraman o ürünlere. Denemekten bişe çıkmaz heralde ben simartamicamm en fazla simartmam bu 😂
etoile anonim9 ben hiç ürün onermim cunku detaylı bir konu hoppp bir ürün onereyimle olmuyor. Ama cisem çakır i takip ederek çok güzel ürünlerle tanıştım. Sende YouTube bak istersen.