Selam kızlar ağlayarak yazıyorum kocam beni 2 defadır aynı kadınla aldatıyor yakaladım eve geldi yine köpek givi yalvardı yaksrfı bende eşşek olduğum için seviyorum hemen inanıyorum bana son bi sans dedi verdim akşam üzeri baska bi konuyu bahane eti kavga ettik bana demediği laf kalmadı s dün gece ve sabah söylediğim güxel kelimeleri geri alıyorum sen herşeyi hak ediyorsın dedi 2 çoçuk var napıcam bilmiyorum çok kötüyüm küfütler haksretler hat safanda nssıl buna ceza verebilirim lütfen yardım 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Kocam 🥲
Boşanarak
prensesperfinyaa BOŞAN!
prensesperfinyaa evi terkederek
prensesperfinyaa yada sende onu aldatarak
prensesperfinyaa ÖYLESİNİN GÖTUNE BASACAKSİN TEKMEYİ KURBAN OLSUN SANA GÖT HERİF AİLEN ARKANDA DURUYORSA HİÇ DURMA YANİ BÖYLESİNİN HANİ HİÇ DEĞMEZ KENDİ HAYATINA DA BU ÇOCUKLARIN HAYATINI DA KARARTMAYA GİT AİLEN DURMUYORSA BİLE ARKANDA GİT DEVLETE SIĞINYANİ DAHA MANTIKLI ALDATACAK KADAR KARAKTERSİZ OLABİLİYORSA HER ŞEY YAPAR YARIN BİR GÜN
prensesperfinyaa ceza mi ? Direkt bosayip donuna kadar alacaksin
prensesperfinyaa Bi kere yapan 2. Yide yapar dediklerinin kanıtı büyük konuşmak istemiyorum ama eğer gidecek yerim varsa ayakta duracak gücümde varsa o ettiği lafların hepsini ona yediririm götüne de tekmeyi basarım ne demek sen hak ediyosun sen de yap sende sende aldat onu sende bunu hakediyordun bende yaptım de hakedilecek şeylere gelecek olursa o zaman o âlâsını hakediyor şerefsiz it herif
Beni üzmeyin
prensesperfinyaa nasıl bir aldatma bu gerçi her türlü aldatma affedilmez ama cinsel ilişki olduysa eğer kesinlikle ama kesinlikle affetme
prensesperfinyaa BOŞAN BOŞAN BOŞAN 👌
prensesperfinyaa kız seni kocan üzmüş b
- Düzenlendi
prensesperfinyaa canım o herif için kendini üzmeye değmez boşver boşan 2 çocuğuyla hayatına bak hayatını yaşa inan ilerde ondan kat kat iyisi çıkar karşına çocuklarına öz babalarından daha iyi bakar bundan emin olabilirsin🫶
Bahtsizbedevi_ tövbe tövbe kız 🤦niye başkası çıksın karşısına o kadın tek başına da o pislikten daha güzel bakar o çocuklara
prensesperfinyaa
Aslında yapılacak şey belli ama anladığım kadarı ile sen eşini seviyorsun ve yapmak istemiyorsun. Ceza vererek, yaptığı şeyin önüne geçemezsin ya da bunu bir daha yapmasına engel olamazsın. İçinde varsa her türlü yapar.
Eşinin sana, evliliğe bir saygısı kalmamış ceza vermekte akıllandırmaz.
Posta çoğu arkadaş aynı şeyi yazacaktır bu seni üzmemeli.
Bazen sana çok kötü görünen, seni zorlayan şeylerin arkasında daha güzel şeyler vardır.
Hakkında hayırlısı olsun.
- Düzenlendi
belladonna kızlar bende mi tuafkık var yoksa postu açan kişide mi bi postunda 3 aylık evliyim demiş 3 ay da hızlandırılmış 2 tane çocuk yapmak için teknolojik bişeymi çıktı yoksa 2 çocuğu da başka birisinden mi bu 2. Evliliğimi 🥴🥴 aşağıdaki arkadaşta yazmış yengeme neler demişsiniz diye ama başka postta gayet iki yabancı gibi konuşmuşlar ya da bizi keklemeye çalışıyolar kekliyorsanız yazarken parmaklarım ağırdı hakkım var bu postta 😂 hakkım helal olmasın 😂😂 yani böyle yaparak amacınız ne insanlarla dalga geçince ne anlıyorsunuz elinize ne geçiyorr