tazeann TombulHatun Ay keşke ama geçti artık olan oldu maalesef ki 😂 onlara da sorsan onlarda kadın olmak isterdi çünkü biz onlara göre akşama kadar yatıyoruz ev işlni cğnler periler yapıyor 😂🤦🏼♀️ ahahaha valla o da iyimiş artık kendi işin gibi olmuş 😂
tazeann ikiprensesannes Amin inşallah aslında bağlı olması bi yandan iyi bi yandan kötü senin de kafa dinlemeye ihtiyacı in var arada da olsa
ikiprensesannes tazeann diğer kızıma öyle diye diye kızım benden uzaklaştı yani ben şahsen öyle düşünüyorum Küçük kızımın böyle olması ne kadar zor da olsa hoşuma gidiyor
tazeann ikiprensesannes Annelik yüreği diyelim biz ona biraz sanki Annelik delilik diye boşa demiyorlar 😁
Biyiklim tazeann yemeğimi yedim oturuyorum öyle kocamda annesiyle görüntülü konuşuyor halsizim kalkıp çay bile koyamıyorum 😅
perimasali802_ tazeann lafini geri al cabukkk 😂 Sen ne diyorsun kocam olmadan olurmu birkaç günlük olabilir ama sonsuza kadar d a olmaz 😂
tazeann perimasali802_ Kocamda kocam diyosun yani 😂tamam tamam geri aldım Allah başından eksik etmesin kocişini 😅🤲🏼