Ay ölücem stresten niye gelmiyo bu? Gelecek gibi de durmuyor. Normalde olmadan önce başlardı sancılarım. Kramplar kabızlık falan şimdi hiçbiri yok 😭
3 gün geciktim. Kalp krizi is loading....
songulas sakin sakin 😐
ikiprensesannes ay olamıyorum bacım bebelerim çok küçük 🥴
songulas yaa inşallah korktuğun olmaz hakkında hayırlısı olsun 🤲
ikiprensesannes bebeler küçük olunca herşeyi hamilelik belirtisi sanıyorsun korkudan dimi bende de aynısı oluyor ya bu ay mesela âdetim bitti yıkandıktan bie hafta sonra tekrar adet oldum korkudan elim ayağım boşaldı kessin hamilelik belirtileri diye düşündüm çok şükür bu ay da yırttım
ikiprensesannes amiiinnn inşallah 🥲
songulas korunma yokmu
ikiprensesannes ay evet çok sinir bozucu. Adetliyken bile midem bulansa acaba mı diyorum öyle bi korku. benimkiler ikiz, bide hamileliğim o kadar kötüydü ki. Hani bebeler küçükten çok hamilelikten korkuyorum 😀
sacmaliysenercan geri çekil Allah’a dua et ile korunuyorum 😀 şaka bi yana eşim korunmak istemiyor. Haz alamıyormuş beyefendi. Benimde bebeleri bırakıp hastaneye gidecek fırsatım yok maalesef bakacak kimse yok
sacmaliysenercan ama kendinden emin yani.
songulas ilaç kullansaydım keşke o yüzden bu kadar endişe ediyorsun spiral vs de taktırabilirsin yanında gelecek çocuklara bakacak hiç kimse yok mu kısa süren işler hapı zaten eczane de veriyor illa doktora gitmene gerek de yok
songulas son dk da olan bir şey değil ki bu bende eşime sonuna kadar güveniyorum önce bana sorar ona rağmen hap kullanırım arada kaçamak yapan minnoş sermcikler olabilir 🤣
sacmaliysenercan yok valla bacım yeğenler okula gidiyor onlar gelene kadar hastane kapanıyor gidemiyorum
- Düzenlendi
sacmaliysenercan saçmalirsen sus lütfen 😀 şom ağızlı olmuyoruz lütfen 😀
songulas yok anam yok sen korunma yöntemlerini üçe dörde çıkar aman aman😐😑
songulas benimki de emindi şuan 32 haftalık hamileyim bebeğim de 11 aylık
songulas 🤣🤣🤣 ama durumun buna çok müsait 🤣
sacmaliysenercan bencede gizliden attırmadığııı ne malum ben güvenemiyorum hiç 🤣