ikiprensesannes perimasali802_ tövbe tövbe bu dünyadan değil nedir viii😂😂 maşallah Allah bağışlasın ❤️ Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ♥️😍
perimasali802_ belladonna TombulHatun TombulHatun Bir şarkı vardi kara kedi gireceğine aramıza şöyle otur yani baş ucuma diye kedi benim tabi 😂
perimasali802_ TombulHatun hani demirbaşimizdin Bu demir neden kusuyor bana heee 😍 Sen gidersen bnde gideremmmm🥲
TombulHatun perimasali802_ perideden gitmiyorm peri senden gidiyorum 😂 ya ya sen bellana laf söyletme ama tombula her şey müstahak, sonra sen gitme bende giderim inanmıyorum hıhhh
TombulHatun perimasali802_ bellayla benim dövüşmem için kediye ihtiyacmız yok o bana 7/24 böyle davrandığı için 😂
belladonna perimasali802_ Benim kediye ihtiyacım yok ki peri 😅 benim tombula yürümediğim günler değip saatler vardır 😅
kizatasozu ikiprensesannes 174 yorumun hepsini okudum perudede en küçük benim galiba 19 yasindayim kızım 21 aylik babası 372 aylık yani 31 yaşında
ikiprensesannes kizatasozu senle yaşıt biri daha vardı hatırlayamadim şimdi ama bende en Küçük 19 yaş gördüm inşallah aşağısindaki yaş grubu yoktur 🥲 Rabb’im uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ♥️ Allah bağışlasın ❤️