Kızlar biliyorsunuz geçenlerde ayrıldım tekrar barışmak istiyor ama evliliğe dair bir aksiyon yok ben de artık evlilik istiyorum 28 yaşına gireceğim çok da geç olmadan anne olmak istiyorum yuvamı kurmak istiyorum onunla da belli ki olmayacak kimse de dikkatimi çekmiyor düzgün bir hayat yaşamaya çalışmaktan da yoruldum artık bir an önce yuvamı kurmak istiyorum ama koca yok😂
Evlenmek istiyorum yaaaa
artemissss hakkında hayırlısı olsun 🤲
artemissss açık açık konuş ben evlilik bir yuva çocuk istiyorum de eğer düzgün bir aile kuracaksak bu yola devam edelim yoksa ben kendi yoluma gideyim de koca olmadığını da bellli etme 🤣
artemissss sırf yuva kurmak evlenmek icin acele karar alma bi bak düşün bu adamdan bana koca cocuguma baba olur mu de iliskinin icindeyken gercekleri goremeyebiliyoruz 3. Gozden bi bak karsinda ki adama ya da soyle dusun kendinin arkadasi olsaydin ne derdin ? Bu adamdan koca olur mu olmaz mi ? Baba olur mu olmaz mi ? İliskide isteklerini belli et ama dedigine gore adam evlilik dusunmuyor yani sorumlulugu kaldirabilir mi bilinmez
artemissss sırf evlenmek istediğin için Allah’ın senden uzak tuttuğuna gitme
artemissss Evlenmek için evlenirsen o istediğin, hayalini kurduğun yuvayı kuramazsın ama. Davulun sesi uzaktan hep hoş gelir😂
sacmaliysenercan açıkçası evlenmek ve anne olmak istediğimi biliyor o da düzenli bir hayat istiyor ama bir türlü konuyu açmıyor ben de bu yüzden ayrıldım şimdi barışmak istiyor ama hiç evliliğe dair bir ibare yok
Sutlucikolati sırf evlenmek için evlenemem zaten öyle biri değilim maalesef o yüzden de şimdiye kadar evlenemedim ama bu adam doğru adam fakat evlilik konusu açmıyor
sacmaliysenercan ahahahahhahahaha doğru diyorsun koca olduğunu belli edersem cepte görür
Medusa kızlar bana koca bulun ndjdjdjjesj vardır illaki ruh eşim
artemissss kaynım var 😂 ne iş yapıyorsun
Kuzum gel izmirdeki zenginlerle evlendirelim hayatın kurtulsun😂
artemissss e o zaman açık açık konuş beni oyalama ben ciddi bir yola girip hayatıma devam etmek istiyorum falan de 😂
successfulwoman o sırada izmirden keçi çobanıyla evli olan ben kdkfkfofodk (ironi) yani çoban olmasa da zengine denk gelmedim 😅
artemissss acele etme doğru insanı bulunca yapiştir nikahı 🥰 niyetin Halis ise duada ısrarcı ol. Dua ederken en ince ayrıntısına kadar istemeyi unutma. 🥳
Bubenimoykumm Dua ederken en ince ayrıntısına kadar istemeyi unutma. 🥳
O kadar dogru ki 🤣 Allam sen icimi biliyosun amin dememek lazim 🤣🤣
Biyiklim hukuk okudum aşkım bdndjdh
successfulwoman evlendir aşkım beni
lgrth dedim aşkım demez miyim mal gibi yüzüme bakıyo
peynirlimakarnaa huzurun varsa gerisi boş