Ben bide bişey sorucam birbuçuk yıldır evliyim hamile kaldım düşük yaptım sonra sonra bana dedi lerki Pilostik over kisti var dedi ler doktor gitim fiyolik asit verdi onu kullandım sonra yine gitim bana deneyin dedi bakalım tutacak mı diye beş kere denedik tutunmadi yani hamile kalamadım ondan sonra ne yapmam lazım benim bunun için bilgi verirmisiniz

leylaakc, başlığı 🥰💚💙 olarak değiştirdi.

leylaakc 5 kere denedik olmadı diyen umutsuzluğa bırakırsan hiç olmaz bacım bu ne makina mı bu rahim.. yeni düşük yapmışsın zaten bekle sabret rahim bi kendini toparlasın.. ilk gebeliğimde ilk aydan gebe kaldım 3-4 ilişkide hemen sonra düşük oldu doktor bekleyin rahim toparlasın dedi düşükten sonra 5 ay bekledik korunduk korunmayı bıraktıktan tam 3 ay sonra gebelik oldu bende senin gibi düşündüm ilkinde hemen kaldım bu sefer kalamıyorum diye düşünüp durdum halbuki herşey kafada bitiyormuş sonra saldım olacağı varsa olur dedim hiç aklımda olmayan bir anda hamile kaldım hatta 3 ay hiç adet olmadan kaldım adet olmama şikayeti ile doktora gittim 4 haftalık gebe çıktım. Sabret yani insan vücudu makina robot değil herşeyin bir düzeni vakti zamanı var organların da bir canlı onların da toparlanması lazım

Evet haklısın bizde bekledik yani 8. Ay falan geçti üstünden bende kis var her gittiğim doktor bana tüp bebek yapalım diyor lar Pilostik over kisti olan varmı aranızda olan varsa anlar lar ne dediğimi tüp bebek diyor lar ama bilmiyorum akışına mı bıraksam yoksa tüp bebek mi bilmiyorum kafam çok karışık

leylaakc daha 1.5 yıllık evliymissiniz biraz daha bekleyin tüp bebek yaparsiniz olmazsa Allah’tan ümit kesilmez olmaz deme her güzel şey biranda olur 🤲

leylaakc değilim benimde yumurta tembelliğim vardı.. pcos olup da normal hamile kalan çok denk geldim bence spor yap sağlıklı beslen akışına bırak uzun bir süre olmazsa tedaviye başlarsın..pcosa spor ve sağlıklı beslenme de iyi geliyor diye biliyorum

Evet doktor da öyle demiş ti bana spor yap sağlık li beslen falan demiş ti bende öyle yapıyor um ama stres den bazen hiç bişey yapamıyorum yeni evlenmeme me rağmen hep stresin içinde yim eşim le hiç bi sorunum yok ama eşimin ailesi yüzden hep stres içinde yim

2minnosannesi bende öyle düşünüyorum eşim de şuan erken diyor bende bi yandan olsun istiyorum bilmiyorum ki bakalım ya hayırlı si diyelim bide bir erkek neden çocuk konusunda daha erken der ki normal de erkek ler ister benim bildiğim öyle ama eşim yok erken daha diyor

leylaakc acele etme evliliğin önce bir otursun üçüncü şahıs problemlerini evin içine taşıma çık yürüyüş falan yap hava al başka şeylerle uğraş çocuk bir gün olur beklemediğin bir anda 🙂

lgrth bende öyle diyor um ama yapa yanlız kalıyor sun ya bide benim burda tanıdığım ailem den kimse yok en azından çocuğum olsa onla ilgilenirim falan diyor um bazen de herşeyi kafama takıyorum hep stresin içinde yim anlayacağın

leylaakc e canım takılma böyle şeylere seninle aynı şeyi yaşayan çok var en başta ben memleketten uzakta yalnızım benimde çocuk olmuyordu ehliyete yazıldım Ales’e hazırlandım iş aradım buldum sınavdan sonra işe girecektim ama bu yoğunluğun içinde hamile kalmışım 🙂 anlayacağın aklını başka şeylere ver uğraş bul bir şey yapmamaktan hep akla geliyor stres oluyor

lgrth evet bende aynı şeyleri yaptım işe girdim orda hep stresin içinde yim valla hep akışına bırakıyorum ama oda olmuyor herşeyi saldım giti artık

leylaakc umutsuzluğa kapılacağın bir durum yok yeni evlisin biraz daha akışına bırakıp olmayınca tedavi denersin 🙂10-15 senelik evlilerin olmuyor umutlarını kaybetmiyorlar yine de bu kadar negatif olma

lgrth aynenn öyle canım yapıcak bişey hayırlı si diyelim bakalım artık

leylaakc pilostik over kistini hiç duymadım bende polikistik over var aynı şeyden mi bahsediyorsunuz acaba farklı mı eğer aynıysa doktorunuzu değiştirin hiç uğraşmayın çünkü polikistik över hastaları da gebe kalabiliyor bu engel değil bilimsel olarak da kanıtlandı hatta ben 3 kez kaldım üstelik ileri derecedeydi kistim

Bubenimoykumm yani orası öyle canım bende kurtaş oldum sonra iyileştim işte doktor da doğal yolar la hamile kalmasın dedi tüp bebek yapalım dedi

leylaakc çünkü sorumluluk 2 katına cikicak emin ol çocuktan sonra eşini tanicaksin bn çocuklardan önce eşimle o kadar güzel anlasiyirdum ki çocuk oldu eşim hep bni anne olarak ve o şekilde davranmam konusunda üzerime geldi ufacık şeyi bile bana yükledi çevremdeki çoğu insanda bunu yaşadı yani erkekler çocuk yükünü kaldiramiyorlar belkide eşin sen stres olma üzülme diye daha erken diyordur evliliğin tadını ckar 🌸

leylaakc bir özel hastane klasiği işte para bokuna yapmayacakları şey yok. Sen gün aşırı denemeye yumurta takip etmeye devam et hamile kalamam diye de düşünme ben ileri derece pkos ve kilo ile hamile kaldıysam tüm pcos hastaları hamile kalabilir yani