Kısaca anlatmaya çalışıcam yaşadıklarımı. 8 senelik evliyim 17 yaşında kaçarak evlendim . Kaçtığım gün başladı kavgalarımız ama geri dönmeye korktum . Evlendik hergun hakaret küfür kavga derken hamile kaldım ama düşük yaptım hiç umurunda olmadı neyse aradan 6 7 ay geçti tekrar hamile kaldım yine düşük yaptım. 2 sene sonra tekrar hamile kaldım ve o da dustu asla yanımda olmadi ben acılar içinde ağlarken kes sesini diye bağırdı ama gerçekten çok fazla ağrı cekmistim son düşukte başım catlicak gibi ağrıyordu gitti bakira su doldurdu geldi kafamı içine sokturdu geçsin diye. Her seferinde dövdü belimde süpürge kırdı babam gile her gittiğimde kavga etti babam her geldiğinde kavga etti annesi gil ben bir yere gidip geldikten sonra sutar 5 karış olur konuşmazdı benimle derken bu böyle devam etti tekrar hamile kaldım ve çok şükür oğlum doğdu şiddet bitti ama sözel şiddet hiç bitmedi . Şimdi 2 çocuğum var ama eşim sadece vurmuyor geri herseye devam . Yani sinir olunca eşya çarpar iter falan üstüme yürür ama benim artık ondan güçlü olduğumu biliyor ve dövmuslugum var çekiniyor. Ama gel gelelim oğlum çok hareketli sinirli agresif bir çocuk birseyelri çarptığında karşısında büyük insan varmış gibi açımdan vurur oğluma hemen araya girer bi tane ben vurarim napiyorsun diye bu ama hegun bj şekilde kavgasız 1 günümüz yok . İşten gelirken abartısız hergun oyuncak alır gelir oğluma çoğu zman o ilgilenir ama en ufak çocuğun sinir anında anlamaya çalışmaz hemen vurur . Ve evde huzurum hiç kalmadı hergun kavga gürültü. Sürekli çocuğuma beddua ediyor allah belanı versin gebersende senden kurtulsam gibi ama 10 dakika sonra gelip sarılıp özür diliyor . Ben artık çok bunaldım bu durumdan . En sonunda da eşimin arama geçmişinde işten kadınları aradığını gördüm nesine girdin baktin diyorum sadece tıkladım art niyet yok diyor. Mesaj siliyor wp den takip ediyorum soruyorum silmedim diyor kadim buna kanka diyor ama o mesafeli konuşuyor. Neyse bende evde köpek gibisin işte melek mi oldunda kanka diyor millet dedim samimi görmese seni kanka nasıl desin dimi ? 4 gündür falan konuşmuyorum hergun yeminler ediyor ama ben asla güvenmiyorum. En ufak şeylerde geçmişte yaptıkları geliyor aklıma bisey oluyor mesela bi arkadaşının karısı düşük yapmış arkadaşı ise gelmiş onun yorumunu yapıyor yanına bile gitmedi diye . Ya sen ne diyorsun ben neler çektim nasıl oldun ağrın var mı diye bile sormadın diyip kavga çıkıyor yada oğlumu korkutmak için eline süpürge aliyor belimde kırdığın gibi onunda belinde mi kıracaksın diyip sandalyeyi kafasına atmıştım. Yani sürekli böyle eskiler geliyor aklıma yada biseyler oluyor bazen kendime ben de sorun mu var acaba diyorum narsist mi oldum acaba diyorum ya sürekli kafamda kuruyorum . Umarım anlatabilmisimdir sonuna kadar okuyanlar sizce ben mi abartıyorum bazı şeyleri geçmişi mi unutamam mi gerekiyor