Gzmkk Kızlar kızım hakkımda size bir şey danışmak istiyorum biraz uzun yazacağım ama düşüncelerinize ihtiyacım var birkaç aydır kızımın şiddetli karın ağrısı var acile götürdük acil lavman yapılması gerekiyor dendi yaptık ona rağmen çok rahat çıkmadı aradan haftalar geçti çocuk doktoru antibiyotik tedavisi verdi bir hafta denedik rahatladı bugün en sonunda tekrardan şiddetli bir karın ağrısıyla çocuk bölümüne gittik çocuk doktoru ultrason istedi ultrasonda lenf bezlerinin büyümesi var dedi on günlük antibiyotik tedavisi verdi daha 3:30 yaşında ne yapmam gerekiyor Gastro bölümüne götürmem mi gerekiyor antibiyotikiğe başlanmadan antibiyotik sadece bastıracak biliyorum sonra tekrar başa sarıyor bu durumu yaşayan var mı acaba🥺 Ve çocuk castro bölümü için doktor önerisi olan var mı İstanbul’da
Gzmkk Gzmkk sürekli iki aydır antibiyotik kullanıyor artık vermekte istemiyorum ama hangi çocuk bölümüne gitsem sürekli antibiyotik veriyor bugün de gittim ultrasona göre enfeksiyona göre lenf bezlerinden dolayı antibiyotik tedavisi dendi açıkçası castro bölümüne mi gideyim direk antibiyotik kullanmadan sıkıştım kaldım
ikiprensesannes Gzmkk çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲 üste kalsın bilgisi olan yazar
zarifhanim Gzmkk Geçmiş olsun, siz ilacı kullanmaya başlayın en azından çocuğunuzun rahatlaması için. Gastroenterolojiye de gidin. Sonuçlarınız ve ultrason bilgisi kayıtlı kalıyor sonuçta, ona göre doktorunuz değerlendirme yapar. Gerekirse tekrar tahlil ister.
aysec Gzmkk bende küçükken hep karın ağrısıyla hastaneye giderdim pek hatırlamıyorum ama en sonunda bağırsak enfeksiyonu dediler 5 gün hastanede yatmıştım. Senin kız bir şeyler yiyor mu yoksa yemiyor mu