etoile Etipetito bence fizik güzelliği. Fiziği iyi olan kişilerin aurasi , enerjisi özgüveni daha iyi olur. Yüz ise bir şekilde hallediliyor tum ünlülerde gördüğümüz gibi. Hande Erçel güzel bir kadın kilolu iken kimsenin gündeminde değildi bı zayıfladı gündemden düşmüyor kadın🙃
etoile TombulHatun bu kadın yüzüne bunu bile isteye yapti milyon estetikle bu foto ile o tezi curutemezsin 🤪
lanjalee Etipetito bence yüz güzelliği , fizik için yapılır bişeyler ,biraz azim, hırs olsa spor diyet derken hallolur. Ama yüz için ne yapılırsa yapılsın aşırı yapay duruyo estetiklerle herkes birbirine benzedi mesela 🙃
Medusa lanjalee Cidden herkes aşırı yapay oldu he, hiç beğenmiyorum. Kimsenin kendine has bi çekiciliği kalmıyor
etoile Etipetito çirkin kadın yoktur bakimsiz kadın vardır felsefesi yok oldu o zaman 🤪 çok çirkin birine rastlamadım. Velev ki var estetikle hallolur. Benim öğrencilerim çevremdeki arkadaşlar neler neler yaptırdılar da vooowwwww oldum. Keza onlarda çirkin değildi zaten. Hii şu var çok daha güzel kadınlar var fiziği düzgün değilse çok dikkat çekmez ya da bakimsizsa🤗
lanjalee Etipetito he şöyle de bir söz vardı ama ; yüzü güzele bir günde doyarsın da , huyu güzele bir ömür doyamazsın (gibi bişeydi) 😂
Sutlucikolati Etipetito popo ve memeden mi bahsediyosun ? 🤣 Squat yaparak diklestirilebilir ya ne kadar küçük olsa da dik durdugunda guzel gorunuyor meme icin bisey diyemem o bende de yok 🤣 tek tesellim cok sarkmicak olmasi 🤣
etoile Etipetito emin misin oranlara bakalım istersen 😉 yüzünü estetikle düzelten mi daha çok yoksa fiziğini mi.