Kızlar eskiden bi hesabın vardı falan numara değişikliği yapınca gitti sanırım yeni hesap açtım. Eee şimdi eşimle boşanmanın eşiğine geldik şimdi tekrar barışmak istiyoruz daha doğrusu ben istiyorum 2 tane pırlanta gibi evladımız var o pek yanaşmıyor gibi ama çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum o yüzden onu tekrar eve bağlamak tekrar bana ilgi duymasını sağlamak için soru ve önerilerinize açığım kozlar lütfen yardım edin
Yardımcı olur musunuz?
Gece22 boşanma isteğinizin sebebine bağlı çözebileceginize eminseniz mücadele edin
ikiprensesannes mücadele etmek istiyorum evet ama ne yapmalıyım yetersiz kalıcam gibi hissediyorum boşanmak da istemiyorum
Gece22 boşanma sebebiniz nedir acaba?
Bazı durumlarda boşanmak tek çare oluyor. Sırf çocuklar anne baba beraber görecek diye o evde huzursuzluk oluyor. Mutsuz bir ailenin içinde büyümesindense ayrı olmaları daha mantıklı Bu şekilde bir sürü psikolojisi bozulmuş çocuk büyümüş ve büyüdüğünde de yanlış seçimler yapmıştır. Eşiniz Neden istemiyor barışmayı?
Gece22 sorunun ne olduğunu bilmeden yardımcı olamayiz ki canım
Arkadaşların da dediği gibi boşanma isteme sebebinizi bilmiyoruz ki
SuVeAtes barışmayı istememe sebebi yine aynı duruma gelmekten korkmaması bana kalırsa bende çok korkuyorum sürekli didişen bir çiftiz zaten bu sefer çok büyüdü olaylar 1 senedir ayrıyız çok hatalarım oldu benimde bu sefer de birbirimize yansıdı ve yapmaması gereken birşey yaptı aldattı malaseff ki kimsenin başına gelmesin çok acı ve yıpratıcı bir süreç ama toparlamak istiyorum ve bu durumda ne yapmam lazım tabikii onunda ne yapması lazım bilmiyorum
Gece22 erkeklere göre hava hoş dünya boş. İki evlat var yuvasız mi büyüyecekler . Bunun okulu var masrafı var ergenliğe var. Erkekler çok hazıra alıştı oldu canım gözlerim doldu. Biraz da o çabalasın ne olmuyor ya dedi desın
Bubenimoykumm şöyle de bir durum var ki oda benim kafamı çok bulandırıyor çok kurcalıyor memleketler farklı eğer ki boşanırsak ben kendi memleketime döneceğim ve çok uzak mesafede olucak çocuklardan istediği zaman göremeyecek çocuklar da öyle ilk okula başlamaları diş düşürmeleri herşeyden uzak büyüyecekler ararım sorarım diyor ama yanında olmak gibi olmaz ki bunun farkına vardırmam lazım
Tekrar çocuklarına eve bağlamam lazım biliyorum yüzsüz müsün diyecek belki bazılarınız ama çocuklar olunca ve hala sevince o kadar zor ki arkanı dönmek ne hali varsa görsün demek
Gece22 kimin ne dediğine ne takılıyorsun ki sen.insanlar konuşur.
Süreci iyi düşüneceksin öyle olmuyor ne yapayım edeyim nedenleri sonuçları en iyi sen biliyorsun.
Evliliğe İlk bomba atıldığı olayı düşün ilk büyük kavgayı,özellikle başkalarının karıştığı ilk büyük olay.sorun genelde orda yatar güç savaşına dönüşür.
Ayrıca boşanma dünyanın sonu değil ne boşanıp tekrar evlenenler var bir sürü.tek nüansı sadakattir ama araya başkası girmeyecek.
Şahsi fikrim aldatılan aldatıldığını unutmaz aldatan tekrar aldatır sadakatle manakaşa edilemez yoluna önüne bak kuzum.
Ayrıca anne baba ayrı çocuklarda pekala iyi yetişiyor
Millet hep avam çevrede gördükleriyle çıkarım yapıyor
Gece22 eğerki uzaklık varsa bu çocuklardsn da vazgeçmek demek değilmi? Arayıp sormakla aynı şeymi. Kadın mücadele etsin erkek yeni hayatını kursun. Çocuklar nerde nsıl dediğin gibi dişi düştü dizi kanadı bunları ruhu bile duymayacak yazık değilmi.
Bubenimoykumm ne yapayım kızlar bana fikir verin yaaaa
Gece22 boşanmak istemiyorsan otur konus ama o aldatmis tekrar aldatirsa hadi bu dusunce hic aklinda olmayacakmi valla sehir uzaklasacak falan deme ben eski esimle 5 dakikalik mesafede oturuyorum oglum babasini gormek istiyor ama surekli biseyleri bahane ediyor görmüyor bir arkadasimda cocugu icin aylik sehir degistirip cocugunu gormeye gidiyor malesef onun evlat sevgisiyle alakali bence isterse emin ol fizana da olsa gelir
Gece22 kocan seni aldattı ve sen niye topluyorsun hem o barışmak istemiyormuş kardeşim bu kadar gurursuz ve onursuz olmayın hadi diyeceğim ki kocan çok pişman olsa yalvarsa kapında kul köpek olsa tamam şans ver ( oda benim çok zor ya ) senin için bunu derim ama adamın cabası yokmuş sen niye barışmak istiyorsun çocukların var diye mi Allah aşkına yapmayın kendinize ya yazık günah sen yapsan sen aldatsan emin ol seni öldürür rezil ederdi sen hala affetmeyi düşünüyorsun yapmayın ya