kukulii87 Kızlar maşallahinız var peride formunda bakıyorum açılan postlar 🤌🏻 atesiniz bol olsun napiyorsunuz bakim çok durgundu Bi ara
SuVeAtes kukulii87 Mezarlığa dönüyor sürekli 🫠 Artık mezarımızdaki toprakları birbirimize atıyoruz da canlı tutalım …
kukulii87 Sutlucikolati öyle mi dersin bilmem ara sira giriyorum onalrda da ateşli postlar görünce oyle düşündüm nasılsın
kukulii87 SuVeAtes hadi ya şimdi düşününce bir kaç ay öncesinde de baya iyiydi ya da sık kullanıyordum diye
kukulii87 SuVeAtes ahahaha sürekli post açıp canlı tutmaya çalışan bir kaç kişi Nerde bu perdenin ateşli hatunları @HurremSultan nerdesiniz sultanım @perimasali802_ gelin bakim ben eski bir dost sjsjsjs
perimasali802_ kukulii87 bu aralar biraz sakin ama yinede güzel postalar var sohbetler akıcı olmasada güzel 🌸
kukulii87 ikiprensesannes ay olsun ya eşim şikayetçi bu aralar Bi el atın bacınıza 😁😁 el atın dediysek o manada degil 😅😅
kukulii87 ikiprensesannes kız ekimde katılıp 40 tartışma nasıl açtın burda mi yatıp kalkıyor neyse hızına yetişmeye calişicaz artık napalim instadan tiktoktsn sıkıldım biraz da burda takılayım
ikiprensesannes kukulii87 kız ben bir senedir burdayım 🤣ara verdim.tekrae geldim ahahab boş yapmak benim işim o tartışmalar hepsi yeni değil 🧐
Sutlucikolati perimasali802_ eh biraz bi ara ne güzeldi poatlara yetisemiyorduk simdi post yok diye dert yaniyoruz 🥺