Sukran Geçen sene anadolu sigorta 12.600₺ ye yenilettiğimiz tamamlayıcı sağlık sigortasını (oğlum ve ben) Bu sene için bize 30.700 ₺ teklif verdi 22-24 bin fln olur diye tahmin ediyorduk 6binle başladık Sunulan teklif 3.senede 30bin Ve haklarımızı da doğru düzgün kullanmadık ben daha 7hakkım var miraçında öyle Aşırı fazla geldi bize Başka sigortadan teklif alsak fiyatlar nasıl olur acaba Yeni sigorta yaptıran var mı
Goat Sukran Ben yeni türkiye sigortadan yaptırdım 38 bin. Tamamlayıcı sadece cocuk. Sen ve cocuk icin fiyat uygun bence
lionmomma Sukran ben 24.000e yaptırdım, Acıbadem sigorta. Sigorta bence çok önemli, beni. Bebeğim daha 9 aylık ve bu 2. Sigortası. İlk sigortamız Türkiye sigorta, temitattaki haklarımız bittiği için yeniden yapmadılar farklı sigortayla anlaştık bizde.
Sukran lgrth özel hastanelerde geçerli muayene tahliller ayakta veya yatışlı tedavileri ücretsiz karşılıyor
lgrth Sukran sürekli hastaneye gitmiyorsanız çokta gerekli değil bence yani bu fiyatı yakalamak için her ay bir sebepten gidiyor olmanız lazım 🥲
Sukran lgrth 2senedir kullanıyoruz çocuk olunca neyin ne olacağı belli olmuyor Acil durumlarda vs çok iyi oluyor Gece kalkıp gidiyosun yada gün içinde gelişen bişey oluyo kbb takibindeyiz mesela muayene yapılan testler pahalı Kendimde kullanıyorum rutin kontroller tahliller vs