Kızınız veya oğlunuz büyüdüğünde ona vereceğiniz ilk ilişki tavsiyesi ne olurdu? 🌝
Ben, kimse bi başkası için değişmez ve ana kuzularından uzak dur kızım aman bulaşma derim😂
Kızınız veya oğlunuz büyüdüğünde ona vereceğiniz ilk ilişki tavsiyesi ne olurdu? 🌝
Ben, kimse bi başkası için değişmez ve ana kuzularından uzak dur kızım aman bulaşma derim😂
Medusa baştan söylerim damatlarım iç güveysi olmayı kabul edeceklerse.olur sonrasına sonra bakarız 😀😂
Medusa asla biri için değişme karşındakini de değişir diye bekleme
Medusa hayatın merkezi sensin. Baskasıymış gibi davranma
Medusa
Hiç kimse için kendi değerlerinden ödün verme.
Bu hayatı başkası için değil, kendin için yaşa..
Diyeceğim
Medusa bu hayatta en önemli sensin, kendin olmaktan vazgeçme, ana kuzularını analarına bırak derim😂
Kızıma.. Üslup olarak kalbini kolayca kıracak bir eş seçme. Ve ikinizde çalışıyorsanız evin tüm yükünü sana bırakmasına izin verme.
Medusa
Evleneceğin kişinin ailesi çok önemli soyunu bilmediğin kişiyle birliktelik kurma. Kendi hisselerinle hareket ama ailenin düşüncelerini yabana atma. Çünkü biz senin için her zaman en iyisini isteriz ve o birçok şeyi deneyimleyimlemiş dersler çıkarmışızdır.
Medusa kızıma sakın başkaları için ne kendini uz nede kendinden vazgeç derdim
Ve asla seni farkli bir insan yaratmak isteyenlerden uzak dur derdim seni olduğun gibi seven biri olsun hayatında söylerdim
Oğullarımada derdim herhalde
perimasali802_
Peri oğullarına daha ciddi şeyler söylemelisin 😁😁😁
belladonna babası ne işe yarıyor 😅
Medusa “Değerini bil güzel kızım, kimse için kendinden feragat etme, kendine neyi yakıştırıyorsan o şekilde davran. Başkasında yakıştıramadığın konduramadığın bir davranış farkedersen kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsin, uzaklaşabilirsin..” demek isterdim ☘️
perimasali802_
Annenin verdiği eğitim ile babanın verdiği eğitim arasında her zaman fark vardır.