Kızınız veya oğlunuz büyüdüğünde ona vereceğiniz ilk ilişki tavsiyesi ne olurdu? 🌝

Ben, kimse bi başkası için değişmez ve ana kuzularından uzak dur kızım aman bulaşma derim😂

Medusa
    Birinin yüzüne aldanma hayat köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedirtir. O sebeple bir adım atarken kimseye aldanma unutma kim olursa olsun seni sen yapan sensindir. Başkası için üzülmeye değmez. Haa birde unutma anasını boşayamayan insandan da adam olmaz…

Medusa baştan söylerim damatlarım iç güveysi olmayı kabul edeceklerse.olur sonrasına sonra bakarız 😀😂

Medusa bu hayatta en önemli sensin, kendin olmaktan vazgeçme, ana kuzularını analarına bırak derim😂

Kızıma.. Üslup olarak kalbini kolayca kıracak bir eş seçme. Ve ikinizde çalışıyorsanız evin tüm yükünü sana bırakmasına izin verme.

Medusa
        Evleneceğin kişinin ailesi çok önemli soyunu bilmediğin kişiyle birliktelik kurma. Kendi hisselerinle hareket ama ailenin düşüncelerini yabana atma. Çünkü biz senin için her zaman en iyisini isteriz ve o birçok şeyi deneyimleyimlemiş dersler çıkarmışızdır.

Medusa kızıma sakın başkaları için ne kendini uz nede kendinden vazgeç derdim
        Ve asla seni farkli bir insan yaratmak isteyenlerden uzak dur derdim seni olduğun gibi seven biri olsun hayatında söylerdim
        Oğullarımada derdim herhalde

Medusa Herkesten önce kendine değer ver hayatında sana kim ne yapıyorsa ona karşılığını ver ve kimseye kendini ezdirme kimseye güvenme ve inanma olduğun gibi görün iki yüzlü ve yapmacık davranma derdim

Medusa herkesin yorumuna +1 ekliyorum ve güvenme artı çok sevme denge her şeydir.💐🤗

Medusa “Değerini bil güzel kızım, kimse için kendinden feragat etme, kendine neyi yakıştırıyorsan o şekilde davran. Başkasında yakıştıramadığın konduramadığın bir davranış farkedersen kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsin, uzaklaşabilirsin..” demek isterdim ☘️

Medusa oğluma eşinin gönlünü kırmamasını , kırdıysa da onarmayı bilmesini ,hassas ve kibar davranmasını , partnerine her zaman ne kadar değerli olduğunu hissettirmesini (karşılığını aldığı müddetçe tabii) tavsiye ederdim . Bu söylediklerim karşılıklı olduğu zaman mis gibi olur bence 🙃