Sevde_20 dertetmempertederim evet bide ben esimle cok derltesirim takılırım uzak olmak zoruma gider yani
TombulHatun Etipetito hhahah petito senin gibi her gün işi olan bir insan duruyorsa ben hayli hayli dururum merak etme 😂 Kocan gelecek diye zil takmadığın kaldı konuşturma beni 😂😂
Etipetito TombulHatun O kadar özlmeden sonra zil takıp oynamam normal olurdu ama yapmam sen kesin yapardın buna çok eminim 😂 Sen olsaydın haftada bir yanına giderdin be 😂 Ayrıca hergün işim fln yok kocamın benle işi var kaç kere söylicem djdjdn
TombulHatun Etipetito Ya ya tabi sanki aylardır yok kocan haftada bir geliyor zaten kaç gün kalıyo ağlama boşa 😂 ee reddetmiyorsan senin de işine geliyo demektir 😂😂
Etipetito TombulHatun Sen bir hafta bile durmazssin işte sorun orda konuşturma beni Reddetmiyorum değil reddedemiyorum çünkü gücüm yetmiyor ndjdjd😂😂 Hem reddetmesem bile ilk adım ondan geliyor senin gibi giden ben olmuyorum
Sevde_20 kukulii87 yapan her türlü yapar evet ama yoklugunda da adam istekli yani her türlü seye açık olabilir yanyana olsak yine ihtiyacını giderebiliyo o kadar arzulamaz ama uzakken hem nasılsa haberi olmaz diye de dusunebilir
Sevde_20 HurremSultan bitanem hem guvenmiyorum hem onzus olamıyorum orda gorumcemde olcak canımı sıkar yani hep hizmet is as bekler … canımı sıkar kesin onuda düşünüyorum o rahat yasarken ben niye hizmet edip durucam 2 cocukla …sacma geliyo yani
Sevde_20 ikiprensesannes yok canım kendi gelip alabilir ancak benim gelemem iki cocukla yolda zor yani az degil 20 saat nerdeyse …gitmem ya cok uzak
TombulHatun Etipetito Petito beni konuşturma elimde delillerim var o iş güçle olmuyo 😂😂 ayrıca benm kocama gittiğimi kim söyledi
Sevde_20 belladonna aynen ya o da zaten bensiz duramaz büyük ihtimalle gitmeyiz 7 8 yasinda olsa belki ama cok kucuk ya
Sevde_20 TombulHatun büyürler ya bu yaz ki kadar sıkıntı olmaz diger oglumda 3 yasina geleek buyurler