Sevimli2602 kendinizi kasmayin ve kendinizle konuşun.. ben dogumdan mesela çok korkardim ve yurt disinda oyle kafana gore istege bağlı sezaryen yapmilmiyor 38 inci haftamda dogum yapan kadınların bağırtisini duyunca cok etkilenmiştim ve dua edip durdum. Icimde kalsın cikmasin bir ömür boylede yasarim diyip duruyordum korkudan. Sezaryen istiyorum ben diye aglayip durur gunlerce yemek yemezdim korkudan.. 40 inci haftamdan sonra cok zorlandim kizimi 43 uncu haftada dogurdum nerdeyse artık hergunn sancim gelsin diye dua ederdim dayanamazdim ve kendimi hep yaa bunca insann nasil dogurmus ne var bende dogururum diye teselli ettim. Sokaga cikar insanlara bakardim bunca insan var dunyada hepsini bi ana doğurmuş onlar nasip dogurduysa bende dogururum , doguran insanlara bakıp hepsi turp gibi ölmüşler mi sanki bende dogururum diye konuştum ve cok sukur dogurdum kizimi. Inan cok korkuyordum oyle kitlenip kaliyordum kendimle konuşa konuşa yedim bu durumu.. sende kendinle konuş. Bende ilk 3 gun iliskiye giremedim kendimi çok kastım, kaçacak delik arardim o derece.. sıkıp durdum kendimi sıklıkca canim acır çığlık atar kaçardım en son ya dunyada bunca insan evlenip bu işi yapmis kime ne olmuş sıkma kendini kasma diye kendimle konuştum hep. Sonra yavas yavas yaptik sikmamaya çalistim 3 gun boyunca az az soktuk tam sekilde sokmadik 3 gun yavas yavas yaptik. 4 uncu gununde oldu bitti hatta hic sıkmadım serbest bıraktım kendimi ne acı yasadim ne birsey.. sizde hemen 1 inci yarışta ice girmeye odaklanmayin yavas yavas ilk bi açmaya calisin 3 4 gun boyunca ve kendinizi kasmayın serbest bırakın. Bunca insan yapıyor kime ne olmus bana ne olsunn diye konuşun kendinizle.. jel kullanın