SuVeAtes kukulii87 acısını çıkarırdım ay şu var ya okuyoruz. Eşleri illa da anal istiyor tam tersi olsa onlara yapılsa bu 😂😂 adam tövbe çeker karısından istemeye
SuVeAtes ikiprensesannes 🤣🤣 çabuk gelsin yansın ortalık biraz gelince nispet yaparsın. Çok mu tatlı Baldan tatlı Bir gün bende yiyeceğim . . . Bende yedim zahahaahahaha😁 Diye
ikiprensesannes SuVeAtes evet gelsin istediğin o olsun yakarım tabi 😂🤣 sanki ilk defa yapacam öyle özendiriyorsun🤣🤣🤣gelme.ustume aaa
SuVeAtes ikiprensesannes Çıksın imkanı yok tanıyamaz beni ne mom ne kids ne burası doğrusu orda ismim açık ama oralarda boylr değilim içimdeki vahsiligi burda çıkarıyorum 🤣🤣 orayı da aktif kullanıyorum sende kullanıyorsan muhtemelen beni tanıyorsundur 😁
ikiprensesannes SuVeAtes evet mom da kids te de hesabım var ama sadece buranın uygulamasıni indirmisim diğerlerine girmiyorum bile ama burda tanıdık biri çıkarsa diye korkmuyor değilim ahah h
SuVeAtes sacmaliysenercan Ona doğru dön dayan götüne uyku sersemi gibi elin gonegine gitsin ordan aşağılara doğru yol alsin öyle öyle yolunu bulursun 😂😂
SuVeAtes kukulii87 😁 Benim ilk bu geldi de aklıma şükür bende o dert yok adam çekmesin boşuna benden 🤣
kukulii87 SuVeAtes ahahaa bizimki de sadece günah olmasaydı yapardık diyor ya bu konuda ısrarcı olmaz olursa dediğin gibi tam tersi olur teknoloji gelişti sjssjjss
SuVeAtes ikiprensesannes İsim belli değil foto yok eee oyle hayattan çevremizden de pek konuşan insan değiliz valla böyle de biri tanirsa helal olsun
SuVeAtes ikiprensesannes Sen ilk gibi düşün onun heyecanı her zaman farklı olur.😁 Fantezi işte aaa sende buldun da buluyon heee
ikiprensesannes SuVeAtes adam ile 6 ay uzak kalmışlığım var 🤣ama kavuşmalar güzel oluyor bulurum tabi 😆😂