AC1512 2 ay değil bzimde ama mesela 10gün oldu ben yanaşmasam yanaşmaz hep benim kızmamla neden dememle yanaşıyor diye düşünüyorum ben öyle konusmasam belki bizimde 2ayda bir olur çok bunaldım ilgisizliğinden
HurremSultan keles21 çocuk olunca isteğin azaldığını kim söyledi sana dkdkdkdk asıl o zaamn bütün gün debeleniyorum ilgi ver diyceksin. Çocuk olmadan bu işi düzene koy. Olduktan sonra sene bir görürsün yüzünü adamın kız. Nasıl böyle dusunebiliyorsunuz aklım almiyor cidden
hayatsevinceguzell HurremSultan çocuk olunca boş vaktım olmaz cinsellik düşünenem anlamında dıo kadıncağız
HurremSultan hayatsevinceguzell işte öyle olmuyor çocuğun varmı? İnsan bütün gün anne sıfatını sırtında tasiyor. Kadın olduğunu da akşamları hatirlamak istiyor. Çocuk olduktan sonra bu adam elini ayağını çektikten sonra sırf bu konu yuzudnen bosananammam diyip kendine eziyet edicek bu kadın. Vermeyen erkek ne diye evlenir anlamıyorum. Kadınin bu yaşadığı bir eziyet bana göre. Kadınlığını yapmasa kocası rahatça bosardi. Kadın kendine işkence ediyir resmen. Bastırıyor sürekli kendini. Kendinde kusur arıyor. Şimdiden boşanmak yolları ayırmak nerde iki bebe olduktan sonra ayrılmak nerde
meyram keles21 aynı benim eşim onun cevabını bende alamadım bi erkek o kadar uzun süre nasıl dayanır 7/24 beraberiz evden çalışıyor telefon asla eline almaz duşa girdiğiyle çıktığı bir olur kafamda deli sorular
girlmomm keles21 vallahi benimki de böyle hayret ediyorum erkekler neden isteksiz olur diye milletin kocaları devamlı ister kadınlar istemez özeniyorum valla öylelerine böyle biz ilgisiz kalıyoruz bende saldım artık yanaşmıyorum 😏
Coolness keles21 profil fotonda ki sen misin ? Bence değiştirmelisin başka bişey koy canım, burayı hiç tahmin etmediğimiz yakınlarımız -arkadaş, akraba vs kullanıyor olabilir, böyle şeyleri bilmelerini istemeyebilirsin anonim takılmak en sağlıklısı