Liyaannesi daha okul zamanimda bir sey duymustum mum sondu diye bir sey varmis karanlik bir yer herkez gidiyormus. Kim kime denk gelirse kimse kimseyi tanimiyor yapiyorlar nabiyorlarsa varmi ogle bir yer bilmiyorum tabi

Olivetti evli olmasam bunu denemeyi çok isterdim aşırı merak ediyorum nasıl bir duygu hep istemişimdir evlenip ayrılmıştım bi arkadaşım kuzeniyle teklif etti salak gbi kabul etmedim en büyük pişmanlığım ama şu an evliyim yapmam keşke onlar teklif ettiği zaman kabul etseydim diyorum….

Meryemali bunun adı siwenger mı neydi eş değiştirme . Bende bazı toplumlarda duymştum

Olivetti ya bisey sorcam eğer cvp vermek istemezsen verme canım ama ikisi aynı anda mı yani demek istediğim biri arka biri önden mi

Delimiyimneyim64 hayir bende yaptım da aynı şeyler mı diye ama benim ki masumane şeyler di hiç ileriye gidemedim malesef ayrıldıktan sonra her tanıştığım kişiyle ilişkiye girmek oldu sadece ama dediğim gbi bu kuzenlerin teklifini kabul etmediğine pişman oldum biriyle ilişkiye girdim sonra bana konuyu açtı ama direk red ettim etmez olaydım ama onun dışında her isteyen kişiyle ilişkiye girdim dul olduğumu duyan geliyordu zaten yaşıyordu bende kabul ediyorsun