Oturmaya arkadaşlarımı cagiricam patates salatası, Etimek tatlısı, susamlı kakaolu kurabiye, mantar kurabiye patatesli börek peynirli pogaca pogacayi yapıp buzluktan mi cikariyim aynı gün buzluğa atıp yoksa o gün peynirli milföy mu yapıyım ne dersinjzzz
Kızlar misafire menü
- Düzenlendi
Benbenimsenkimsin maşallah Çeşidiniz bayağı varmış susamlı kakaolu kurabiyeyi bilmiyorum ama mantar kurabiye şekerli bir kurabiye olduğu için diğer kurabiyeyi tuzlu yapabilirsiniz patatesli börek yazmışsınız galiba o yufkadan olacak onun yanına bir de poğaça yazmışsınız hem poğaça hem böreğe gerek olmayabilir ama illa yapmak isterseniz poğaçayı buzluğa da koysanız bir şey olmuyor diğer yufka böreğin yanına milföydense poğaça daha iyi olur diye düşünüyorum
cicekekmek söyle söyliyim kurabiye hamuru yogurucam yogurmusken aynı hamurun yarısıyla kakaolu yarısıyla mantar kurabiye yapmış olucam çok mu olur sizce ? Tuzlu kurabiye yapmayı düşünmüyorum. Dimi… Milföy çok basit kaçar bir hafta önceden yapsam çıkarır isitirim pogacayi daha güzel olur ☺️
Benbenimsenkimsin iki çeşit güzel olur kurabiye milfoy değilde buzluk börekleri güzel oluyo ben önceden yapıp stokluyorum kolaylık oluyo misafir gelmeden az çözdür pişir canım 😍😘
nesli123 buzluk böreğim var canim onu çıkarıp pisiricem yanına poğaça da yapsam mı
Benbenimsenkimsin buzluk böreğin varsa yanına salata çeşiti yapabilirsin arpa şehriye salatası şalgamlı kuskus patates salatası makarna salatası bunlardan birisi olabilir bence
Benbenimsenkimsin Salata yap canısı
mikoo patates salatası yapicam onu yazmayı unutmuşum pogacaya gerek var mi
nesli123 patates salatasi yapicam canım da buzluğa da poğaça atıp pisirsiyimmi
Benbenimsenkimsin kalabalık geleceklerse bence cesit olsun diye az da olsa yap
Benbenimsenkimsin kurabiyeleri önceden yapıp buzluğa atabilirsiniz .aynı tazeliğini koruyo. Böreği de aynı şekilde.Tatlıyı bir gece önceden yapın soğusun poğaçayı aynı gün yapın sıcağıyla güzel olur.
Bubenimoykumm öyle yapıyım madem akşamdan yoguriyim sabah şekil veririm oh mis ☺️☺️ teşekkürler 💗