Oturmaya arkadaşlarımı cagiricam patates salatası, Etimek tatlısı, susamlı kakaolu kurabiye, mantar kurabiye patatesli börek peynirli pogaca pogacayi yapıp buzluktan mi cikariyim aynı gün buzluğa atıp yoksa o gün peynirli milföy mu yapıyım ne dersinjzzz

Benbenimsenkimsin maşallah Çeşidiniz bayağı varmış susamlı kakaolu kurabiyeyi bilmiyorum ama mantar kurabiye şekerli bir kurabiye olduğu için diğer kurabiyeyi tuzlu yapabilirsiniz patatesli börek yazmışsınız galiba o yufkadan olacak onun yanına bir de poğaça yazmışsınız hem poğaça hem böreğe gerek olmayabilir ama illa yapmak isterseniz poğaçayı buzluğa da koysanız bir şey olmuyor diğer yufka böreğin yanına milföydense poğaça daha iyi olur diye düşünüyorum

cicekekmek söyle söyliyim kurabiye hamuru yogurucam yogurmusken aynı hamurun yarısıyla kakaolu yarısıyla mantar kurabiye yapmış olucam çok mu olur sizce ? Tuzlu kurabiye yapmayı düşünmüyorum. Dimi… Milföy çok basit kaçar bir hafta önceden yapsam çıkarır isitirim pogacayi daha güzel olur ☺️