Kizlar saçımı kızıla evde boyanmıştım aciciyla ama tam olmamıştı aciciyi yapamamistim ama yine de kızıl tutmuştu şimdi baya oldu boyayali 7 8 ay falan baya aktı bazı yerleri hala kızıl bazı yerler turuncumsu bazı yerler sarımsı değişik bir şey oldu ve ben doğal rengime dönmek istiyorum hangi renge boyamaliyim bilen varsa acil soyleyebilir mi
Kızıl belasından kurtulma
Aciciyla doğru açılmadığı sürece renk tutmaz canım mecbur akmasını bekliycen baya aktiktan sonra saç uzunluguna göre istedigin boyayı gerekirse iki kutu alıp boyaman lazim
Gidiyorumyolcuet koyu renge boyaman lazim yoksa turuncu ve yesil renkler olur arada
Gidiyorumyolcuet sadece koyu renk yaparsk düzeltebilirsin
Gidiyorumyolcuet şuan saçının tamamen güzelce açılması lazım sonra istediğin renge boyarsn ancak bundan sonra kızıl akıcak diye bekleme akmaz saçın daha kötü bir renk alır.çünkü en fazla akacağı kadar akmış (güzellik uzmanı:))))
Gidiyorumyolcuet ayrıca saçını boyadıktan sonra turunculuk kalırsa mor şampuan kullanman lazım yada turunculuk istemyrsan boyanın içine fındık tanesi kadae igora 0 22 no koyman lazım
nesli123 akti zaten baya 8 9 ay olmustur mart gelmeden boyamistim cok uzun degil sacim
kele_bek06 acmak istemiyorum dogal rengime donmek istiyorum koyu renklere boyasam siyah gibi ya da tavsiye edeceginiz renk var mi
Sutlucikolati hangi renge boyamaliyim pek sadece siyah mi
Gidiyorumyolcuet sıcak cikolata gibi renklere boyayabilirsin
bikaç kere koyu renklere boyayınca anca o kızllık gider canım