peynirlimakarnaa Selam kızlaarr.. Fikfik konusuz ilk postum..🫢🤦♀️ Aşkolar cumartesi akşamı kalabalık (10-13 kişi) misafirlerim gelecek bana acil ikram fikirleri verinn 4 çeşit olacak farklı tariflere açığım helppp🤦♀️😅
TombulHatun peynirlimakarnaa bu gözler bugünleri de mi görecekti normal bir post 😂😂 yemeğe mi gelecekler çaya mı
lgrth peynirlimakarnaa ay beni de ağırla gün sofrası istiyor canım 😅 Ispanaklı peynirli gül böreği ya da a101in ıspanaklı tepsi böreği Kıbrıs tatlısı ya da gelin pastası Yoğurtlu makarna ya da kısır Sarma 😅 aklıma ilk gelenler
kukulii87 peynirlimakarnaa ıslak kek veya ağlayan pasta kısır makarna salatası borek tuzlu kurabiye poğaça
peynirlimakarnaa TombulHatun ay kız demeyin öyle libidomu kaybettim bu ara 😅 akşam çaya gelecekler ☺️
yesim631 peynirlimakarnaa Kısır Sarma Kek Su böreği yanınada rus salatası veya ton balıklı salata yapabilirsin güzelde bi çayını demle ohh miss 🤌🤌
gizo00 peynirlimakarnaa gül böreği Şehriyeli tavuklu salata (bayılırım) Sarma Kıbrıs tatlısı Mercimek köftesi Tuzlu kurabiye Rus salatası
TombulHatun peynirlimakarnaa Hardallı patates salatası Börek Sarmaya yada kuru dolma Etimek tatlısı 4 çeşit dediğin için bu kadar yazdım 😂
bittercikolataa peynirlimakarnaa Tatlı olarak gelin pastası yapabilirsin çok lezzetli oluyor. Kısır, makarna salatası veya arpa şehriye salatası, poğaça, mercimek köftesi, browni kurabiye
peynirlimakarnaa Tamamdır aşkolaaar menü hazıııırr; Arpa şehriye salatası Kuru dolma Elmalı kurabiye Cocostar pasta Kahvenin yanına da havuçlu top Sizce nasııılll misafirliğe siz gelmişsiniz gibi düşünün memnun kalır mıydınııızz 😅
Coolness peynirlimakarnaa yormayacaksa 1 tane daha tuzlu ekleyebilirsin, hazır yufkayla börek yapabilirsin, şu aralar mercimekli börek favorim 🤤
TombulHatun peynirlimakarnaa benm bu gün menülerinde çay menülerinde gözüm hep yoğurtlu birley istiyo ya 😂😂
peynirlimakarnaa Coolness mantıklı aslında bende ıspanaklı gül böreği eklesem mi diye düşünüyordum ama mercimekli denemedim hiç yemedim de
Coolness TombulHatun hardallı patates salatası aşırı aşırı iyi bi olay ama her damak tadına hitap etmiyor ben çok severek yiyorum ama hardalın o baskın tadını sevmeyenler oluyor kalabalık misafire belki yapılmayabilir kanka
peynirlimakarnaa TombulHatun ay aşko bende patates salatası ama yoğurtlu mayonezli hardallı bişey gördüm daha önce hiç yemedim onu canım çok çekti ayrı bir zamanda deneyeceğim şimdi işimi riske atamam belki güzel olmaz 🫢
TombulHatun Coolness evet hardalı normalde bende çok sevmem ballı hardal tercihimdir ama patates salatasına çok yakıştırdım bende