İyi geceler 3 gün önce dudak dolgusu yaptırdım ödemler indi yani o büyük şişlik gitti ama ağzım kocaman oldu bıyıklara ve alt dudağımın altına da kaymış sanki konuşurken bıyığım katlanıyor. Normalde dudak güzel yapılmış ama yüzüme hiç yakışmadı baya asimetri vardı düzeldi ve sanırım bana yakışmadı eşim tiksindi yüzüme bakmıyor resmen bambaşka biri oldum. Acaba aranızda dolgusunu erittiren var mı varsa sonuçları nasıl peki bilgi bulamıyorum yaptıranlarla ilgili . Ya da bu dudak çevresindekiler hala ödem olabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Dudak dolgusu eritme
azraaa doğal güzelliğiniz varken nedir yani bu sizi yargılamak değil hatim ama gerçekten niye bunu kendinize yapıyorsunuz anlamıyorum 💐
Üste çıksın dolgu hakkında bilen birileri görür
Doğalını beğenmiyordum asimetri vardı baya ama bu kadar büyüyecegini tahmin etmemiştim evet asimetri düzeldi ama değişik bişey oldum resmen
azraaa cildiyiye bir git baksınlar icinde rahatlar
azraaa en doğru sonuç 1 hafta sonra belli olur bazı kişilerin 2 3 günde gidiyor şişi ödemi bazılarının 1 hafta sonra isterseniz biraz bekleyin belki Daha hoş bir görüntü alır örneğin bende 4 5 gün sonra gitmişti ödemi 2 sene oldu yapalı halen üst dudakta sabahları kendini belli ediyor tam erimedi