Hahah eve hanımlar bilen bilir kocam şehir dışında söylemiştim yarın gelecek yarın gelmese ertesi gün kessin dedi 🤭heyecan yaptım şimdi 🤣neyse konuya gelelim siz kocanız şehir dışına yada uzun süre Uzak kaldıktan sonra neler yapıyorsunuz tüyo verin 😅😂 trafo falan dinlemiyecem şimdiden belirteyim ülke genelinde elektrik kesintisi olabilir 🤣😂
Beklenen gün geldi gelecek
ikiprensesannes biz o kadar zamanın üstüne bodoslama dalıyoruz zaten adam yokluktan hemen geliyor 😀bazen diyorum burdan anlıyorum aldatmadığını devamlı olsaydı hemen gelmezdin 😅
lgrth ne yani şimdi benimki geç geldi aldatmış oluyor sus kötü kötü düşündurme şimdi beni 🤣🤣 konuya odaklanalim
ikiprensesannes ahahaha yok ya benim teorim o 😂 çok kontrolsüz oluyor 1ayın sonunda 😂😂
lgrth evet ya kafanda o kadar senaryo falan yazıyor hazırlıyorsun sonu hıc istediğim gibi olmuyor 🤣😂😅onun için siz bu sefer tavsiye verin herşeye açığım🤣
ikiprensesannes oral yapma daha hızlı bitiyor 😂😂 normal kıyafetlerinin içinde jartiyerli tangalı birşeyler giy her an hazır ol geldiğinde nerde kıstıracağı belli olmaz 😅oda değiş konum değiş sevgiliyken ilk defa evde buluşuyor gibi rol yapın aslında ileriye gitme amacı yok ama her şey kontrolden çıkıyor film izlerken falan 😂
lgrth bunlari da yapıyorum yok tuttuğu gibi kaçamiyorum.kolay kolay 🥲😂ama söylediklerini de yapacam hazırlanip üstüme normal kıyafet giyerim hı hazırlık da yok diyecek kessin 🤣
ikiprensesannes aynen sürpriz olsun 😅
ikiprensesannes hadi gözün aydın canım şükür kavuşuyorsunuz ha kız gelince haber Verde ona göre tedbirimizi alalım jeneratör falan taktıralımm😂 bence plan yapma plan yapınca herşey poha dönüyor arkadaşın da dediği gibi elbisenin altına tanga giy mesela kokularını sür süslen püslen ön sevişme olcağını sanmıyorum çünkü kaç zamandır uzaksınız pat diye dalıverecek adam uzaktan gelince öyle oluyor tecrübeyle sabit 😂 2. ye yaparsınız ön sevişmenizi 😂
tazeann teşekkür ederim bebeğim 😘bende öyle düşünüyorum bakalım 🤣olur haber verecem jeneratör el feneri falan bulundurun evde lazım olabilir 🤣
ikiprensesannes Rica ederim canım ❣️Tamam 😂
ikiprensesannes Aaa
ikiprensesannes trafo falan dinlemiyecem
Niye laf vuruyorsun hem adet olmuştun bitiyor mu o zamana….
SuVeAtes evet bitti bitecek oda yarın beklerim ertesi gün yıkanirim,🤣ondan sonra bol ateşli vakitler 🤣🤣🤣
ikiprensesannes o kesinti bna uğrasa bile mum ışığında mükemmel olur 🤣
ikiprensesannes Ooooo hayırlı işlerrrrrrrrrrrr bollllllllllllllllllllll😁🥒🍑
perimasali802_ ki siz yapmiyacaksiniz size yasak kaç gündür yapıyosunuz yeter aaa
SuVeAtes teşekkür teşekürler 🤣🤣😋😋
ikiprensesannes nerde yapmışım kız âdet oldum ben inşallah yarina biter öyle umuyorum çünkü kocişim gidecek onu bekliyor 🤣🤣