mlksrdl böyle bir şey yapması çok basit bir şey değil ki ki eşinden böyle bir şey bekler misin zamanında hiç yaptım ki yaptığı şey çok büyük bir terbiyesizlik olur

perimasali802_ kız dürttüm durttumde uyuyakaldi koltukta öküz yatağa bile gelmemiş gece bende dedim hayatında biri varsa benden soguduysan ayrılalım git takıl rahat rahat sen manyakmisin oğlumla senden başka kimse olamaz benim hayatımda diyo çokta inanmıyorum ama neyse inanmış gibi yaptım bende

mlksrdl ya güzelim aldatmayı sadece cinsellik istemiyor diye yorumlama al karşına konuş bir sorunmu var böyle damardan gir bende bir kusur mu var yada çekici gelmiyormuyum gibi sözlerle konuş
    Adamın üstüne gitme o kadar profesyonel gördüm adamın hayatı eşi dört dörtlük ama bir b.ka yaramıyor

baribari evet kuzum bir tanecik oğlum var ellerinden öper teyzesi☺️

mlksrdl o zaman değişik bir şey ler yap gözlerini bağla, dans yapabilrisin, gece aninda TV izlerken git kucağına uzan temas et ( gecelik vs giy)

mlksrdl sana çok inat iyi değil demediler mi hiç 😅
          Azucuk gıcıklık yap sonra kavga çıkınca sevisin koklasin 😂

perimasali802_ kız o inatsa ben daha inat dün gece diyorumki miden nasıl benimi istiyosun diyo bende yok vazgecttim seni kovalamaktan dedim guluyo yanasmiyo valla kendi bilir kovalamicam artık

mlksrdl bişey diyeyim mi adamin hoşuna gidiyor sen öyle yapınca sen sağlığını söylüyorsun o ne söylüyor
              Haklısın valla birak ne hali varsa görsün 🤨