Eşim araba ile alakalı yanlış yaptığım birşey için bana bağırdı sert konuştu hakaret etti. Ben kırıldım. Önce 1-2 gün konuşmadım ama o hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Bunu ifade ettim kırdığın halde hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorsun diye. Sen o sözleri hakettin dedi en hafif hakaretleri seçtim dedi. Bunun üzerine kendimi çok değersiz hissediyorum. Birkaç gün oldu adam gayet keyifli hiçbirşey yokmuş gibi konuşuyor. Benim konuşmamam onun için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bütün tartışmalarımızda böyle olur . Hiç seni kırdım özür dilerim dediğini hatırlamam. Hiçbir şey olmamış gibi davranır . Ne yapacağımı bilemiyorum. Ben alttan almayım bu böyle gider umrunda olmaz
Eşim kırdığı halde hiçbirşey olmamış gibi davranıyor
nergiss alttan alma o zaman sende o yokmus gibi davran
nergiss
Seninde umurumda olmasın..
Ham o kadar laf, hakaret işit hem de alttan al.
Karı kocaclıktan da ziyade insan karşısındakine saygısından yine özür diler, haksız davranışının olduğunu kabul eder.
nergiss sende ona aynını yap misilleme yap ne hissettiğini anlasın cok sinirleniyolar bu arada buna.. ama umrunda olamamalı öncelik kendin olamalısın bakma boyle dedigime ben bunu cok zor basardim tam da basaramadim ama en azından aşık aptal degilim artik bekleme bsy o romantik cümleleri duymayacaksın %90 hepsi ayni ordan biliyorum nerdeyse evli cevrem hep ve ayni sorunlar ayni seyleri yaşıyoruz hep kendine deger ver ondan bekleme kendini geri cek sende sebebini soracaktir illaki kendini ifade edersin hakareti kimse haketmiyo bu arada asla hakettiğini düşünme 💫
Sen de o sana nasıl davranıyorsa öyle davran canım bu kadar basit. Kendini üzmeye değmez hiç emin ol
Bence de ayna gibi ol konuşup uyarmana rağmen hala hiç bişey olmamış gibi davranıyorsa insanın siniri bozulur. Çok şey istemiyoruz bi özür dile yetiyor bazen insana onu bile çok görüyorlar