Kızlar akıl verin. Olayı elimden geldiğince kısa anlatacağım. Geçenlerde instagramdan fake bir hesap eşime istek atmış eşim kabul etmiş ve sonrasında bu hesap eşime mesaj atmış. Eşim de bana biri istek attı böyle böyle de mesaj attı falan dedi. Hesabı bende de var o yüzden mi söyledi bilmiyorum. Mesajları okudum mesajlar şöyle. Kadın yazmış ki Evlenmişsin paylaşımlarını görünce kahroldum. Ben seni hiç unutamadım. Keşke geçmişi değiştirebilsem gibi gibi şeyler. Eşim de sen kimsin Bi söyle diyip ısrarla söyletmeye çalışmış ama kim olduğunu söylemeyip tek bir isteğim var bir kere görüşelim bir kere sarılıp gideyim demiş kadın. Eşim kim Olduğunu söyle yoksa engelleyeceğim demiş o da tamam engelle demiş ve eşim bunu engellemiş. Ben engeli kaldırdım tekrar yazacak mı diye. Tekrardan istek attı ben de kendi hesabımdan yazdım sen kimsin eşime istek atıyorsun diye bana bir şey yazmayıp eşime dönüş yapmış karın bana yazdı özür dilerim kötü bir niyetim yoktu hoşçakal diye. Ben de mesaja karşılık siktir git yazdım. O da düzgün konuş ben kötü niyetle yazmadım falan filan yazmış. Ben de tekrardan anlamadın galiba siktir git yazdım. Kadın bir daha bir şey yazmadı. Dün yine bana mesaj attı ettiğin küfrün öcünü almaya geldim diye. Benim mal kocam o küfürden sonra buna mesaj atmış ki küfürleri eşim yazdı bu hesap ortak bir daha buraya yazma numarasını yazmış bana ulaş demiş. Kız da bana mesajı attı kocan böyle böyle yazdı diye ekran görüntüsü de atmış . Eşime döndüm hemen yok ben numarasını alıp sistemden kim olduğunu bulup ağzına sıçacaktım falan dedi. İster inan ister inanma Allah biliyor içimi ben kim olduğunu bulmak için numaramı verdim falan dedi. Kendisi jandarma numaradan aratıp bulabilir. Konu bu sizce eşim doğru mu söylüyor yoksa üstünü mü örtüyor. Çıkmazdayım… Acaba kadın ulaşsaydı aldatır mıydı?