lgrth perimasali802_ Oğluşum yakamı bırakırsa ben de çamaşırla başlicsm inşallah sabahın da köründe kalktım erinmesem çoktan biterdi 😂
belladonna perimasali802_ Yok, ben tatili seviyorum. Özellikle evde iş yapmak daha keyifli geliyor bana 😂
bittercikolataa perimasali802_ sular biraz önce geldi şükür başladım bakalım bir yerden, yetmezmiş gibi bide grip oldum🤧🤦🏻♀️
perimasali802_ bittercikolataa geçmiş olsun canım 💕 Başla başla ben tam bitirdim süpürge makinasına geçtim kaynana geldi 😂 Yarida kaldi off şimdi yine baştan başla
perimasali802_ Bubenimoykumm öykü içimden bir ses bu çocuklari şimdi uyut sende uyu diyor ama evde iş beni bekler hangisini yapayım 😂
bittercikolataa perimasali802_ cok sağol canım benim😘 işler şimdilik bitti de bende bittim, sana da kolay gelsin canım
yesim631 lgrth aşkım benim işlerde duruyo bende oturuyorum bebişi uyutmaya çalışıyorum daha bebişte 2 3 gündür hiç uyumuyo gündüzleri akşam olunca uyuyo bende bulaşığı çamaşırı varsa yapıyorum ortalığı topluyorum ondan sonra rahat ediyorum
lgrth yesim631 zaten onları yapınca iş bitiyor ama bazen yapasım gelmiyor bazen erkenden bitiyor telefon çok oyalıyor beni aslında 😂 diş huzursuzluğu mu var