Kızlar kürtajın 25.günü adet agrılarım var sanki olamıyorum gibime geliyor ,iyice şişti elerim ayaklarım 😞neler yapabilirim aspirin ,hayır otu vs.çok agtım oluyor kaç gündür ?olsam da rahatlasam artık,soğa suyu da yapamıyorum zarar verir kürtajdan sonra diye

Denizes, başlığı Adet söktürücü şeyler ...? olarak değiştirdi.

Sone her gün yiyorum ama gelmedi canım,aspirin de içtim yok

• Sone bunu yanıtladı.

Denizes Slm Bende olmuyordum
      Sogan körü cok ise yaradi tavsiye edebilirim
      Tarifesini veriyorum sabah ve aksam bi Tane sogani 4 de böl ve suda 5-7 dakka kaynat sonra suyunu ic ama ilik Icmen gerek cokda soguk olmucak, Ben 2 gün yaptim hemen geldi, umarim sendede olur

Damla85 canım az önce içtim ben de belki erken bilmiyorum ama artık her yerim şişti kaldı ,belime vurdu artık,inşallah gelir sabaha falan

Denizes Slm Canim bendede öyleydi 2 Ay olamamisdim Stressden arkadas tavsiye etti 2 gün ictim geldi sogan Kürü Cok faydali benimde vucudum sismisdi ins sendede hemen gelir

Damla85 inşallah canım sen de mi kürtaj olmuştun canım aslında ben olalı 26 gün olacak erken belki de bilmiyorum ama aynen çok şiştim

Denizes Yok Canim Ben evli degilim
              Bende 2 ay olamamisdim Stressden kaynaklaniyor ama sogan kürü ise yaradi
              Benimde vucud sismisdii

Damla85 anladım canım inşallah bende de işe yarar ,balon gibi oldum 😊

Ben aspirin iciyorum kan sulandirici oldugu icin iyi geliyor. Ama bir iki gun yogun gelmesine sebep oluyor.

Seline herşeyi. Ediyorm gelmiyor demek ki daha zamanı var

Denizes illaki gelmeyince gelmiyor. Stres, hava degisimi her sey etkiliyor. Bedenini kendi haline birakmak en guzeli.

Denizes ben 40 günümde oldum genelde 1 inçi ayı geçirip sonra oluyorsun canım bekle biraz daha 40 günü geçerse doktora git söktürücü veriyor

Denizes bende öyleydim geceleri bile bir anda ağrıyla kalkardım sanki adet olacakmışım gibi ama doktor çok normal demişti

Seline ne zaman içiyorsun bende doğum yapalı 4,5 ay oldu ilk adetimi oldum ama hiç kan gelmedi

Deruss zamanini biraz gecerse bunyemde sikinti yapinca şişlik gibi o zaman iciyorum