ikiprensesannes Hadi kızlar herkes burda en çok kiminle muhabbet etmekten hoşlanıyo etiketlesin😁😍🌼 ben hepinizle ayrı ayrı muhabbet etmeyi çok seviyorum bana çok iyi gelir burası Ama birilerini etiketlemek gerekirse @tazeann @perimasali802_ @SuVeAtes @HurremSultan @yesim631 daha da var ama etiket yapınca isim çıkmıyor 🤭hadi herkez katılsın 😁
tazeann ikiprensesannes Ya teşekkür ederim ♥️ bende seninle sohbet etmeyi çok seviyorum eğlenceli birisin seninle konuşurken ve yorumlarını okurken yüzümde bi tebessüm oluşuyor 😄💞💋
perimasali802_ ikiprensesannes bnde seninle konuşmayı seviyorum ♥️ Ben herkesle konuşmayı seviyorum ♥️
elisaa48 ikiprensesannes fikirlerime hayattaki bakış açıma olumlu bakmasada saygı duyacak herkesle konuşmak isterim ☺️
SuVeAtes ikiprensesannes @ikiprensesannes @Sutlucikolati @tazeann @perimasali802_ @elisaa48 Valla bildiğim konuştuğum ismini hatırladığım bunlar ama aşağı gelenler beni bilenler alınmasın konuştuğum kim varsa burda hepsiyle konuşmaktan hoşlanıyorum. ♥️
SuVeAtes ikiprensesannes İnsan böyle şeylerde unutuyor isimleri bende hep oluyor. Oysa daha sabah konuşmuş oluyorum gel gör sorulunca hepsi gidiyor akıldan
kukulii87 ikiprensesannes kendimi yazayım dedim beni en iyi ben anlar ben konuşurum kendimle ahajahaj
ZRaporu rouge_ üzümlü kekim benim masum kuşum 🥰😍 biz neler gördük ne badireler (daha çok sen) atlattık beee 🫀
ikiprensesannes SuVeAtes ben unutmuyorum da burda normal isimler kullanmadığımiz için hep ondan oluyor etiket yapmak isteyince insan çıkmıyor