leman777 bilmiyorum ki güzelim hakkında hayırlısı olsun 🤲 benim kızımda bir yaşına girecek daha yeni düzene girdi korkutma kendini

leman777
    Doğumdan sonra 1 ve ya 1.5 sene regl düzensizliği oluyormuş. Doğumdan sonra doktora gittiğimde bana bu süreçte düzensizlikleri normal kabul ediyoruz demişti. Sizinde düzensizlik olabilir.

leman777 canım bende temmuz ayında doğum yaptım ilk adetimi ekim 10.nunda oldum sonra kasım ayında hiç olmadım bende senin gibi endişe içindeydim test yaptım negatif çıktı kasım bitti ben hala olmamıştım sonra aralık 3.ünde oldum sendede düzensizlik vardır daha yeni doğum yaptığımız için inşallah düzelir bu düzensizlikler

leman777 doğumdan sonra ilk 1 yıl düzensiz adet olmak veya hiç Adet olmamak normal karşılanır. Eğer ki aktif emzirme varsa bu durum 2 yıla kadar uzayabilir. Benim önceden de çok düzensizdi doğum yaptıktan sonra 18 ayda oldum sonra 2 ayda 2,5 ayda bir olmaya başladım hatta şu anda hala bekliyorum olmayı, Daha yeni doğum yapmışsınız endişe etmeyin doğru korunduktan sonra gebelik olasılığı tamamen düşer

SuVeAtes evet korunuyoruz. Ilk 3ayina kadar Anne sutu icti. Sonra sutum azaldi bebegimde kendini bhakti Anne sutunu. Ne kadar caba gosdersemde istemedi

leman777 bende hazıranda doğum yaptım henüz olmadim canım normal