Ben 9kasimda regl olmuşdum bu ayın 9u regl olmaliydim ama olamadim. Temmuz ayinda doğum yaptım. Bu dogumla mi ilgili? Test yazdım negativ cikti
Regl olamadim
leman777 üste kalsın ☺️ ama belki daha düzene girmemiş te olabilir mi
- Düzenlendi
ikiprensesannes Test yapdım negativ ciktii. Yani cocuk dusunmuyorum doğum travmalari kaldı bende həmdə cocugum çox küçük. Kaç aydan sonra duzene girir peki?
leman777 bilmiyorum ki güzelim hakkında hayırlısı olsun 🤲 benim kızımda bir yaşına girecek daha yeni düzene girdi korkutma kendini
leman777
Doğumdan sonra 1 ve ya 1.5 sene regl düzensizliği oluyormuş. Doğumdan sonra doktora gittiğimde bana bu süreçte düzensizlikleri normal kabul ediyoruz demişti. Sizinde düzensizlik olabilir.
leman777 duzensizlik normaldir endişe etme 🌸
ikiprensesannes Hee İnşallah duzensizlik olsun cocuk isdemiyorum hala😂😂😂
belladonna inşallah. Kaynanam ikinci bebek var diye sevincli😂ben duzensizlik dedim😂
perimasali802_ 😍inşallah
leman777
İnşallah senin dediğim gibidir 😀
leman777 canım bende temmuz ayında doğum yaptım ilk adetimi ekim 10.nunda oldum sonra kasım ayında hiç olmadım bende senin gibi endişe içindeydim test yaptım negatif çıktı kasım bitti ben hala olmamıştım sonra aralık 3.ünde oldum sendede düzensizlik vardır daha yeni doğum yaptığımız için inşallah düzelir bu düzensizlikler
leman777 doğumdan sonra ilk 1 yıl düzensiz adet olmak veya hiç Adet olmamak normal karşılanır. Eğer ki aktif emzirme varsa bu durum 2 yıla kadar uzayabilir. Benim önceden de çok düzensizdi doğum yaptıktan sonra 18 ayda oldum sonra 2 ayda 2,5 ayda bir olmaya başladım hatta şu anda hala bekliyorum olmayı, Daha yeni doğum yapmışsınız endişe etmeyin doğru korunduktan sonra gebelik olasılığı tamamen düşer