perimasali802_ Kizlarimmmm biz burda doniyirik anacim hava buz ve dışarda kâr yağıyorrrrr 🥶❄️❄️☃️ Çocuklar tepemde ziril ziril Allah’ım uyku saati gelsin diye duvarları tirmaliycam artık 😂 Sız napiyorsunuz 🌹 ( Cinsellik konuları açmıyorum çünkü ateşim yok 😂)
ikiprensesannes perimasali802_ ne güzel kar yağıyor bizimde bir soğukluk var kaç gündür insan dışarı çıkmak bile istemiyor
yesim631 perimasali802_ canım bende öyleyim Allaha dua ediyorum biran önce uyusunlar diye yoksa kafayı sıyıracam bunlarla 🤣🤣
lgrth perimasali802_ ateşin değil kocan yok 😂😂😂 ay ne güzel biz kara hasret kocam çalışıyor bugün oğlumla kafa dinliyoruz en güzelinden 🤣🤣 tepeme çıkıyor işin aslı kafamda debeleniyor 🤣
perimasali802_ ikiprensesannes ay sabah ekmek almaya gittim anam Yok böyle soğukluk fena ya eve koşarak geldim
lgrth perimasali802_ bizde hala tek kat hırkalarla devam işte klimayı kapatsam bile evin sıcaklığı yetiyor 🤣 bir klima dışında başka ısınma yöntemi yok bu arada
yesim631 lgrth aşkım benim evde klima ile ısınıyo klima kapandığı zaman buz gibi oluyo içerisi oyüzden gece gündüz açık klima
successfulwoman Bizde izmirin yağmurlarında gezmeye çıktık. Nasıl bir yağmur Allah dışarda kalanlara yardim etsin..